MENU
 

Squat Rack & Stativ


 
 
6 produkter
 
 •  
  1 par spotterarme til forskellige stativer.
  1 595 kr
   
   
  INFO
 •  
  Robust stativ for velordnet og sikker opbevaring af vægtudstyr. 5 kraftige arme sikrer, at du får en sikker opbevaring af dine vægtskiver. Passer til både 25 mm og 30 mm. Tilpasset stativ til håndvægte i toppen og mulighed for, at opbevare tre vægtstænger langs hovedrammen. Maksimal belastning op til 570 kg. 
  1 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Et meget stabilt vægttangsstativ for bænkpres og squat øvelser. Stativet kommer ligeledes med håndtag til dipstræning.
  1 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ett riktigt bra skivstångsställning får inte ta mer plats än nödvändigt och samtidigt kunna användas till flera olika övningar. Maxi Pro är tillverkad för att kunna användas på kommersiella gym.
  2 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Adidas Squat Rack for dig der vil have et solidt rack til vægttræning.Kan holde op til 200 kg på en 6" eller 7" bar.Rack har 4" tykke kvalitetsstålrør.På rack har du mulighed for at opbevare olympiske 50 mm vægtskiver på 2 dertil indrettede stænger.Holdere til bar er kvalitetsmæssigt til kommercielt brug. 
  3 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Højkvalitets squat rack til bænkpresse, squats med flere øvelser. Hele maksimal belastning på 360 kg, en konstant maskine, der tåler hårdt greb. Rammen er 85x45 mm. Vægt 50 kg. 
  7 495 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk