MENU
 

Squat Rack & Stativ


 
 
6 produkter
 
 •  
  Stativ der passer perfekt til squat og bænkpres - kan justeres i bredden og højden, hvilket gør den brugbar til stænger i alle størrelser. Max. vægt på stativet er 120 kg.
  1 299 kr
   
   
  INFO
 •  
  Robust stativ for velordnet og sikker opbevaring af vægtudstyr. 5 kraftige arme sikrer, at du får en sikker opbevaring af dine vægtskiver. Passer til både 25 mm og 30 mm. Tilpasset stativ til håndvægte i toppen og mulighed for, at opbevare tre vægtstænger langs hovedrammen. Maksimal belastning op til 570 kg. 
  1 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Et meget stabilt vægttangsstativ for bænkpres og squat øvelser. Stativet kommer ligeledes med håndtag til dipstræning.
  2 295 kr
   
   
  INFO
 •  
  Lækkert stativ til squat og bænkpres. Stativet er yderst solidt og kan håndtere meget store vægtbelastninger. Stativet er designet så det passer til en 220 cm stang. .
  2 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Adidas Squat Rack for dig der vil have et solidt rack til vægttræning.Kan holde op til 200 kg på en 6" eller 7" bar.Rack har 4" tykke kvalitetsstålrør.På rack har du mulighed for at opbevare olympiske 50 mm vægtskiver på 2 dertil indrettede stænger.Holdere til bar er kvalitetsmæssigt til kommercielt brug. 
  3 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Pendlay Half Rack er perfekt til områder med begrænset gulvplads. Kan stilles mod væggen og give mulighed for plads midt i rummet. Footprint er 170 cm bred, 162 cm dyb, 244 cm høj. 5 cm pull up bar, opbevaring til vægte og kroge. Sikkerhed til barer og låse. ”Walk-through” design som sikrer at man ikke falder over unødige ting. .
  26 999 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk