MENU
 

Romaskine


En romaskine er en rigtig god og særdeles effektiv måde at få en trænet krop på samtidig med, at man forbrænder fedt. Romaskinen er en af de få redskaber der bliver brugt til fitness træning som ikke er vægt bærende, men som samtidig træner alle de store muskelgrupper.

Med en romaskine opnår du en fremragende fitness træning af hele kroppen. Perfekt både til opvarmning og effektiv konditionstræning i fitnesscentret og derhjemme.

Hos Sporttema ønsker vi at være din fortrukne forhandler af romaskiner på nettet. Derfor kan du finde et stort udvalg af kvalitetsmaskiner til fordelagtige priser. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så du kun behøver handle et sted.
 
 
5 produkter
 
 •  
  Romaskine med kraftigt gummihåndtag. Med en romaskine aktiverer du hele kroppen og får hurtigt pulsen op. Romaskinen er udstyret med display som opdaterer dig med flere værdier under din træning.
  1 995 kr 1 899 kr
   
   
  INFO
 •  
  Romaskine Accord har rohåndtag på siderne, hvilket gør, at træningen minder endnu mere om vægelsen i rigtig sejlsport med årer. Modstanden leveres af hydrauliske stempler og justeres i 12 niveauer. Display, der er nem at bruge, vil vise dig de grundlæggende data under din træning. Når du ikke træner kan maskinen let foldes og sættes til side for at fylde mindre.
  2 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  En moderne og elegant romaskine. Abilicas topmodel til hjemmetræning! Luftmodstand i 8 niveauerEn robust og meget stabil maskine.Display med mange funktioner! 
  6 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan SR890 romaskinen anbefales til den kræsne bruger, som gerne vil have en så naturlig bevægelse som muligt. Meget kraftig ramme og glide skinne i højprofil Aluminium, giver en behagelig glidende fornemmelse. Elektroniske belastningsintervaller. Unik konstruktion, der er gør at stabiliteten er optimal. 
  6 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Roning er en af de mest effektive og sunde sportsgrene, som har en effekt på op till 90% af den totale kropsmuskulatur. Roning med romaskinen Aquon Evolution er så tæt på original rosport, som du kan komme.
  8 995 kr
   
   
  INFO
 

 

Romaskine

 

Romaskiner er designet for at simulere at man roer i en båd. Roning er en af de bedste træningsmetoder til fedtforbrænding og styrketræning der findes. En romaskine giver også minimal slitage på hofter, knæ og ankler. De er et udmærket valg uanset om du er ude efter at stramme op, opbygge styrke eller holde dig i form.Vælg den rette romaskine

 

Inden du vælger din romaskine, skal du tænke dine trænings mål godt igennem.

 • Gå ned i vægt - En billig romaskine til en lav pris hjælper dig igang.
 • Styrketræning - Vælg modeller med flere modstandsniveauer og som giver en højere modstand i din træning.
 • Træn til et eventyr - Vælg en romaskine med en række modstandsniveauer, samt har træningsprogrammer som giver en allround træning.

De mest almindelige typer af modstand er:

 • Magnetisk modstand - Giver en jævn modstand som giver en følelse af at ro igennem vand.
 • Hydraulisk modstand - Mindre rofølelse, men giver højt udbytte for pengene.
 • Luftmodstand - Skøn modstand, men larmer mere. Giver ikke høj modstand på lav hastighed.

 

LCD Skærm

Displayet er et LCD digitalt display giver nyttig information - ro hastighed, tilbagelagt strækning og så videre. Med displayet kan du skifte til den information, som du er mest interesseret i at se. Visse displays kan vise flere værdier på samme tid.

 

 

Sid rigtigt og træn behageligt

Er du en høj person bør du vælge en lang maskine, så du kan strække benene ordentligt ud uden at sædet stopper bagtil.

 

 

Skab plads til din romaskine

Romaskiner er forholdsvis kompakte og eftersom de fleste er lette i vægten, kan du enkelt læne den mod en væg eller stille den i et skab når du ikke anvender den. Visse er ovenikøbet lavet til at kunne foldes sammen, så du ikke behøver meget plads til opbevaring. Har de også transporthjul, kan du nemt rulle dem frem og tilbage i boligen.

 

 

Suppler din træning med en romaskine

Mange vælger, at supplere - eller helt udskifte, deres løbetræning med romaskine træning. At ro på en romaskine er en rigtig god og særdeles effektiv måde, at få en trænet hele kroppen på samtidig med, at man virkelig får sat gang i fedtforbrændingen. Faktisk er træning på en romaskine en af de allerhøjest forbrændende træningsmetoder når det gælder kalorieforbrug og muskeltræning. Ved træning på romaskine kan man nå op og forbrænde mellem 600 og 1000 kalorier i timen, selvfølgelig alt afhængig af vægt og alder.

 

 

Det er ikke mange andre træningsformer du kan lave derhjemme der kan måle sig med dette. Muligheden for intervaltræning og kombinationen af styrketræning og kredsløbstræning er også fordelagtig. Romaskiner er en af de få redskaber der bliver brugt til fitness træning som ikke er vægtbærende, men som stadig træner alle de store muskelgrupper.

 

 

Et anbefalet redskab

Læger og fysioterapeuter anbefaler ofte, at ro på romaskiner som substitut for løbetræning, da roning ikke belaster led og sener. Ydermere sender du ikke stød gennem knogler og led når du ror på romaskine. Alle bevægelser ved roning er bløde, kontinuerlige og naturlige. At ro på romaskine føles rart og naturligt for din krop.

 

 

På trods af de mange fordele ved roning, så er det bestemt ikke et kompromis for din træning, at ro frem for, at løbe. Når du ror på romaskiner får du trænet alle dine store muskler i ryg, baller og ben. Det er især godt hvis du døjer med rygproblemer eller dårlig positur, som ofte rammer folk med stillesiddende kontorarbejde. Roning træner din ryg, som man normalt også ville gøre ved vægtløftning (fx. dødløft), men uden risikoen for, at lave øvelsen forkert, og uden brug af vægte som belaster din ryg yderligere.

 

 

Træning af hele kroppen

Derudover fylder romaskiner ganske lidt i forhold til andre træningsmaskiner. Romaskiner er lange, men meget smalle, så du får lettere fundet plads til en romaskine derhjemme, frem for fx et løbebånd eller en motionscykel. Med en romaskine får du med andre ord en fremragende træning af hele kroppen. Perfekt både til opvarmning og effektiv konditionstræning i både fitnesscentret såvel som derhjemme.

 

Hos Sporttema ønsker vi, at være din foretrukne forhandler af romaskiner på nettet. Derfor kan du finde et stort udvalg af romaskiner til fordelagtige priser. Vi har alt fra billige romaskiner der dækker basale træningsbehov til de bedste romaskiner i tests, der måske også er lidt dyrere. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så du kun behøver handle ét sted.
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk