MENU
 

Mavetræner


Mavetræner eller træningsbænk til maven gør at du kan få en effektiv træning af maven. På denne mavetræner har du mulighed for let at træne de forskellige muskelgrupper i maven. Vi anbefaler at du vælger en mavetræner, som er mulig at indstille i forskellige højder og længder, for at få det bedste ud af din træning.

Sporttema har også mavetrænere, hvor der medfølger eksempelvis gummiremme, håndtag, osv. som komplement til træningen og går det dermed muligt at træne flere muskelgrupper. Held og lykke med din mavetræning.
 
 
3 produkter
 
 •  
  Det bedste træningsudstyr til dig der ønsker, at få en stærkere og mere markeret mave. Bænken kan justeres så du kan øge belastningen, hvis du ønsker, at træne hårdere og dermed ønsker en større fokus på, at øge din muskelmasse. Situpsbænk med en 105 cm lang og god polstret pude. Justerbar i højden i 5 niveauer. Kan let foldes sammen. Vægt 10 kg. Maxe bæreevne 100 kgMål LxBxH 133x33,5x57,5 cm 
  629 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 •  
  Justerbart sit-up bænk til hård og stærk mavetræning. Kraftige ruller til aflastning og fastgørelse af benene. Du kan øge sværhedsgraden ved at hæve eller sænke træningsbænken i 12 forskellige højder. 
  1 890 kr 1 690 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 •  
  Det bedste hjælpemiddel til en strammere og stærkere mave. Stabil og robust mavetræningsbænk, som tåler hård træning.  Betræk og puder i høj kvalitet giver god komfort under træningen. Mavetræneren leveres med hjul, som gør den enkel at stille frem og tilbage.  
  1 990 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 

Få en veltonet mave med en mavetræner fra Sporttema.dk


Mange ønsker en mere markeret og tonet mave for både, at fremstå mere trænet. Men det er ikke kun for syns skyld, at en veltrænet mave er eftertragtet. For meget fedt om maven sætter sig om organerne og er skyld i en lang række livsstilsrelaterede sygdomme. Så det er bestemt ikke spild af tid, at fokusere sin træning på maveregionen med igennem mavetræning ved hjælp af en mavemaskine. Et lavere taljemål styrker ikke bare selvtilliden, men nedsætter også risikoen for en lang række livsstilsrelaterede sygdomme, såsom blodpropper og hjerte-karsygdomme.

Når fedtet på maven reduceres, reduceres chancen altså for, at man bliver ramt af livsstilsrelaterede sygdomme. Et lavere taljemål er altså ikke kun, at foretrække for syns skyld, men et lavere taljemål giver også en lang række fordele for din sundhed, som både kan mærkes på kort, såvel som lang sigt

En blanding af de to ovenstående grunde gør, at mange vælger, at fokusere sin træning på maveregionen og her er en mavetræner en kæmpe hjælp. Træning med en mavetræner giver mærkbar effektiv og god træning af maven og redskabet hjælper dig med, at få din krop igang med, at lave de rette bevægelser i din træning.


Der findes mange forskellige typer af mavetrænere


Der findes mange forskellige typer af redskaber indenfor mavemaskiner. En af de mest populære mavetrænere i øjeblikket er ab wheels. Ab wheels er en simpel mavetræner, men sætter virkelig gang i din core muskulatur. Faktisk er ab wheels så udfordrende en mavetræner, at langt de fleste starter på knæene og kun kan rulle 2-3 gange - til gengæld træner ab wheels hurtigt din core muskulatur og hvis du holder ved, vil man hurtigt kunne se resultater, både i form af en fysisk synlig styrket core muskulatur, men du vil også kunne se hvordan din mavetræning udvikler sig, så du kan “rulle” flere og flere gange i træk, og pludselig også komme op på tæerne når du ruller. Et ab wheel er altså yderst effektiv mavetræning.


Vi har det hele her til gode priser


Hos Sporttema har vi de bedste og mest effektive mavetrænere, og vi har flere forskellige typer af mavetrænere. Køb en mavetræner i dag og få leveret døren, så du hurtigt kan komme igang med din nye mavetræner. Sporttema stræber efter, at være din foretrukne forhandler af sportsudstyr, som f.eks mavetræner til træning af maven, derfor udvider vi hele tiden vores udvalg, så du har masser at vælge imellem.
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Hverdage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din mailadresse for at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk