MENU
 

Chins/Dørribbe


En dørribbe fra Sporttema giver mulighed for en effektiv rygtræning hjemme i boligen. Den er nem at montere og tage af igen og kræver ingen skruer eller vægmontering.

En dørribbe kan anvendes til flere forskellige øvelser og dermed træne forskellige muskelgrupper i ryggen. Det er et yderst prisvenligt og effektivt redskab der kan anvendes af de fleste personer.
 
 
8 produkter
 
 •  
  Dørribben fastgøres i dørkarmen.  Justerbar længde fra 62-93 cm. Maksimal brugervægt 100 kg . Når beslagene er monteret i dørkarmen, kan ribben enkelt sættes i og tages ud.
  299 kr
   
   
  INFO
 •  
  98x33x22 cm, 3 kg.
  449 kr
   
   
  INFO
 •  
  Træn pullups / pull-up i døråbningen uden montering. Abilica DoorGym Advanced tillader stor variation med mange forskellige håndtag i blødt skumgummi og armhængere for forskellige maveøvelser inkluderet.  Trapezen hænges i en døråbning uden skruer, og kan let fastgøres og fjernes. Passer døråbninger op til 90 cm bredde og vægtykkelser på 11-15 cm (standardvæg).
  595 kr
   
   
  INFO
 •  
  Chin up bar til, at montere på vægen giver mulighed for effektiv træning af ryg, mave og arme gennem chin-ups.  
  795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Abilica ChinUp er et hjælpemiddel som du behøver for, at udføre dine chinups. Chinups er muligvis den mest effekte styrkeøvelse for arme og ryg.
  1 095 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vægmonteret chinbar med flere forskellige variationer i grebet. Nem installation og holdbar. Egnet både hjemme eller kommercielt. 60x131x59 cm.
  1 195 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vægmonteret Multigrip Chin Up til udførelse af for eksempel CrossFitness øvelser. Giver mulighed for mange forskellige tekniske øvelser - bemærk blandt andet at ribben er skrå i siderne.Stativ er 131 cm bred, 56 cm dyb og 16 cm høj. Sørg for at montere med korrekte skruer og fæstne sikkert i væg, da den skal kunne bære brugeres vægt. .
  1 349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Trapetzen hænges op i dørkammen uden at sættes fast, og kan nemt og enkelt sættes op og tages ned igen.  Forskellige håndtag i blødt mosgummi til flere forskellige greb. Meget effektiv til træning for overarme og ryg. 
  329 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk