MENU
 

Funktionel træning


 
 
11 produkter
 
 •  
  SKLZ reaction ball forbedrer koordinationsevne og reaktionsevne for både hænder og fødder. Med Reaction Ball udvikles færdigheder som er vigtige uanset hvilken motionsform du dyrker. Anvend den alene, mod en væg eller sammen med andre. Bolden har 6 "bobler" som gør, at bolden hopper forskelligt fra gang til gang. 
  169 kr
   
   
  INFO
 •  
  Endelig en måde at komme til de ømme punkter uden, at bruge en tennisbold! AccuPoint Massager er designet af professionelle trænere og den er ergonomisk skræddersyet til rygradden således den skaber tryk på ømme punkter over ryggen. Materialet er slidstærk og let af rengøre. Diameter for hver er kuglerne er 6,5 cm og den totale bredde er 13 cm.  
  169 kr
   
   
  INFO
 •  
  Bliv en bedre fodboldspiller med SLKZ Starkick. Anvend din egen bold og træn teknik, passeringer og målskydning som du vil! Passer bolde med størrelse 3, 4 og 5. Det 1,8 m lange returbånd strækker sig op til 5,5 meter. 
  199 kr
   
   
  INFO
 •  
  Små gummibånd som er perfekte for opvarmning og styrkeøvelser når du fx træner sammen med en træningsmakker.Gummåbåndene kan også anvendes som primær træningsøvelse. Findes i tre varianter, let, medium eller hård modstand.  Fremstillet i bedste latexkvalitet. 
  299 kr
   
   
  INFO
 •  
  Træn med SKLZ Quickladder hvis du ønsker at øge og forbedre din acceleration, bevægelse i siderne og bevægelsesretninger samtidig med, at du træner balance, rytme og kropskontrol!
  449 kr
   
   
  INFO
 •  
  SKLZ Barrel Roller er lavet med vandtæt overflade for, at holde længere. Rullen er 14 cm i diameter og længden er 38 cm.
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Faldskærmen gør det muligt, at træne acceleration og maxfart med progressiv modstand. Inkluderer to 120 cm vertikale skærme. Justerbar mavebælte og praktisk taske for transport.
  599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Øg sværhedsgraden af dine push-ups eller planke og bliv endnu stærkere i overkroppen og i de centrale muskler med SKLZ Core Wheel!  De rullende hjul på hver side skaber en ustabil base for forskellige styrke øvelser og lader skuldrene, torso og hofter arbejde hårdere end nogensinde før.
  699 kr
   
   
  INFO
 •  
   
  Udstrækningstræning som giver øget eksplosivitet i bevægelserne. Flere fastgørelsespunkter giver mulighed for, at tilpasse hver enkelt træning og du kan lægge op til 40 kg modstand på. Passer bedst til personer som er 163-188 cm høje. Indeholder fire modstandsbånd, seler og bæretaske.
  799 kr
   
   
  INFO
 •  
  Udvikl dine færdigheder indenfor balance, rytme og kropskontrol. Øg din hurtighed med accelerationer og forskydninger i stigen. Stigen er anvendelige for både udendørs og indendørs bryg. Stigen har 15 tring med gummi på bagsiden og er 7,6 m lang og 0,5 m bred. Praktisk transporttaske medfølger. 
  829 kr
   
   
  INFO
 •  
  1 399 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk