MENU
 

Sjippetov


Køb sjippetov hos Sporttema.dk og få et effektivt træningsredskab, der kan anvendes overalt. Sjippetov styrker konditionen, koordinationen og muskulaturen. Vi har det bedste udvalg af gode sjippetov, som passer til alle mennesker. Uanset højde og fart, så kan du finde et sjippetov der passer til dig.

Vi ønsker at være din foretrukne forhandler af trænings redskaber online. Derfor udvider vi hele tiden vores sortiment, så du kan finde alt hvad du skal bruge - lige her.
 
 
2 produkter
 
 

En klassikerSjippetovet er et klassisk træningsredskab som især er god til, at få din puls op samt, at styrke din styrke, koordination, balance, smidighed og udholdenhed. Fordelene ved sjipning er næsten uendelige, og det er derfor ikke uden grund, at det er en af de mest simple træningsformer der har været brugt i rigtig mange år.

Især boksere tyr til sjipning for, at supplere deres træning, da sjipning styrker så mange ting, udover blot konditionen. Så hvis du ønsker, at være lige hurtigt og skarp på fødderne som boksere, så bør du helt sikkert overveje, at investere i et sjippetov.Sjov, men også hård træningSelvom sjipning kan virke som en sjov og anderledes træningsform, så må du endelig ikke undervurdere sjippetovet. Det er en utrolig hård træning, at træne med sjippetov. Især boksere bruger meget sjipning for, at tilføre det lille ekstra til deres boksetræning. Her tilføjer sjipning især øget balance og præcision til kroppen.

Så selvom sjipning ofte er forbundet med sjippetov i skolegangen, leg og ballade, så er det altså også en super effektiv træningsform, og vi garanterer dig, at du med sikkerhed får pulsen op og hurtigt ser resultater med din træning, hvis du får brugt dit sjippetov regelmæssigt. Træning med sjippetov er fleksibelt og kan let tilpasses dine ønsker og ambitioner ved din træning. Du kan sagtens bruge dit sjippetov som let træning, hvis det er dét du ønsker.

Du kan variere din træning med sjippetovet og også bruge det til hårdere konditionstræning de dage, hvor du har lyst til dét. Da sjippetove er så fleksible og ikke stiller de store krav til brugeren, kan du også lade din datter låne sjippetovet med i skole, og selv bruge det foran TV’et om aftenen, og på den måde får mange glæde af sjippetovet derhjemme.Køb sjippetov hos Sporttema!Her hos Sporttema.dk vil vi gerne være førende forhandler af fitness udstyr online. Derfor har vi altid et stort udvalg af træningsudstyr til lave priser. Derfor har vi her hos Sporttema.dk et stort udvalg af sjippetove til gode priser!

Da vi her hos Sporttema.dk gerne vil udbyde det bedste træningsudstyr på markedet til de mest favorable priser får du altid får hurtig levering, god service og fantastiske produkter når du handler hos Sporttema.dk. Køb sjippetov nu hos Sporttema, og kom igang med sjipningen hurtigt og nemt derhjemme! Hos Sporttema.dk får du altid billig fragt og hurtig levering, denne service udbyder vi for din skyld, så du hurtigt kan komme igang med din træning når først du har sendt en ordre afsted på dit ønskede træningsredskab.
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Hverdage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din mailadresse for at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk