MENU
 

Enkel hjemmebrug


For at gøre det nemmere for dig at vælge, viser vi her de crosstrainers, som passer til dig der søger en enkel crosstrainer uden avancerede funktioner til anvendelse i hjemmet.

Klik på billedet på det produkt, du ønsker at se mere information om. Vi du se flere kategorier, har vi i venstre menuen også et udvalg af crosstrainere for mellem hjemmebrug og avancerede maskiner.

Når du har fundet den rette crosstrainer, klik på købsknappen og gå derefter til indkøbskurven. Vi hjælper gerne med at finde den rette crosstrainer til dig. Kontakt os gennem linket til kundeservice i linket i toppen af siden.

Vælg den rette crosstrainer til dig og dine behov!
 
 
3 produkter
 
 •  
  Crosstrainer CS 5 er bedst til prisen i sin klasse. En meget driftsikker maskine. Her får du meget for pengene.
  3 495 kr 3 395 kr
   
   
  INFO
 •  
  Billig crosstrainer med magnetisk modstand som kan justeres manuelt til 8 forskellige niveauer. Maskinen har en stille drift, optager lidt plads og når den ikke anvendes kan den nemt flyttes væk på sine transporthjul. Maskinen har display som viser de vigtigste værdier under din træning.
  2 195 kr
   
   
  INFO
 •  
  Elegant og prisvenlig crosstrainer med justerbar modstand der installeres manuelt. Kan kobles til smartphone, tablet og/eller iPhone og kan anvendes via Google Play og/eller appstore for at inspirere og variere din træning.
  2 999 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk