MENU
 

Mavetræning


Giver effektiv og god træning af maven opnås ved at lave de rette øvelser med den rette mavetræner. Hos Sporttema har vi de bedste og mest effektive redskaber til at træne din mave. Køb en mavetræner i dag og få hurtig levering.

Hos Sportteam.dk vil vi være din foretrukne forhandler af sportsudstyr som f.eks en mavetræner til træning af maven. Derfor udvider vi hele tiden vores udvalg, så du har masser at vælge imellem.
 
 
4 produkter
 
 •  
  Øg sværhedsgraden af dine push-ups eller planke og bliv endnu stærkere i overkroppen og i de centrale muskler med SKLZ Core Wheel!  De rullende hjul på hver side skaber en ustabil base for forskellige styrke øvelser og lader skuldrene, torso og hofter arbejde hårdere end nogensinde før.
  699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Det bedste hjælpemiddel til en mere stram og stærk mave. Reglerbar så du kan øge belastningen, til dig der ønsker en større muskelmasse. 
  895 kr 795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Justerbart sit-up bænk til hård og stærk mavetræning. Kraftige ruller til aflastning og fastgørelse af benene. Du kan øge sværhedsgraden ved at hæve eller sænke træningsbænken i 12 forskellige højder. 
  1 899 kr
   
   
  INFO
 •  
  Abilica Wheel giver meget effektiv træning af mave, ryg, arme og skuldre.
  169 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk