MENU
 

Spinningcykler


En spiningcykel er en stationær cykel, konstrueret med et meget tungt forhjul. På forhjulet sidder der en modstand som kan reguleres, hvilket gør at man kan opnå den ønskede belastning. Spinningcykler kan også indstilles til den enkelte person, alt efter højde, vægt osv.

En spinningcykel er designet til høj belastning og hurtige tråd. Du skal vælge en spin bike, hvis du ønsker hurtig fedtforbrænding.
 
 
3 produkter
 
 •  
  Nyt pedal sæt til alle professionelle spinningcykler. Tomahawkbike Masterbike Fitnessbike Fighterbike Bodybike Patenteret stålpedal med lukkede lejer. Inkl. røde Look og SPD klamper.
  0 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 •  
  Denne indoor-bike er ideel til hjemmebrugere, med bl.a. en stabil ramme, 15 kg svingmasse for et jævnt rundløb og et nøjagtigt regulerbart bremsesystem. Styr og sadelstøtter er af rustfrit aluminium og har forskellige indstillingsmuligheder. Desuden er indoor-biken udstyret med en svedbeskyttet bremse, drivsystem, svinghjulsnav, en dual flaskeholder til styret og et SPD kombipedalsystem med ekstra hærdet indvendig akse. Den trådløse cykelcomputer PRO på Tomahawk E-Series Indoorcycle oplyser dig om aktuelle træningsværdier.
  0 kr
   
   
  Bestillingsvare
  Levering 3-8
  INFO
 •  
   
  Tomahawk IC3 Indoor-bike til indoorcykling i træningscenter eller derhjemme. De gennemtænkte detaljer garanterer en god træning og lang levetid.. Den højkvalitative Tomahawk IC3 Indoor-bike til indoorcykling i studioet eller derhjemme. De gennemtænkte detaljer garanterer en god træning og lang levetid.
  0 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 

Spinning og motion


Spinning er en af de mest populære former for høj intensitetstræning, og ofte ser man, at spinninghold er de absolut mest populære hold i landets fitnesscentre og holdene er ofte fyldt fuldstændig op. Dette er fordi, at spinning er en form for konditionstræning hvor du får din puls op i det helt røde felt og mange beskriver, at sveden hagler af dem når de spinner.

Træning på spinningcykler er virkelig en motiverende, men også en super hård form for træning. Spinning er velegnet til personer i alle aldre, men da spinning ikke belaster dine led og sener på samme måde som fx høj intensitetsløb, er spinning især anbefalet, men også den foretrukne motionsform for bl.a. Ældre mennesker og overvægtige, da træning på en spinningscykel er både en utrolig effektiv, men også utrolig skånsom form for træning.

Helt firkantet er en spinningcykel en stationær motionscykel der er konstrueret med et utroligt tungt forhjul. På selve forhjulet sidder modstanden. Modstanden kan let reguleres både inden, men også under, træningen og du kan let indstille den ønskede belastning der passer til dig og dine træningsmål. Spinningcykler er også nemme, at tilpasse og installere de forskellige brugere så cyklen er optimeret til hver brugers højde, vægt og lign.

Forskellen på Spinningcykler og Motionscykler


Dér hvor spinningcykler adskiller sig fra de mere traditionelle motionscykler er, at spinningcykler er designet til træning under langt højere belastning og langt hurtigere tråd, og dermed får du meget mere valuta for pengene når du træner på en kondicykel. Hvis du er i tvivl om du skal vælge en traditionel motionscykel eller en spinningcykel så hold i baghovedet, at en spinningcykel er det oplagte valg hvis du ønsker, at nå fedtforbrændingsstadiet meget hurtigt under din træning.

Motionscykler er selvfølgelig også maskiner der giver en rigtig god træning men da intensiteten er højere på spinningcykler vil mange opleve, at træningen føles hårdere, men også, at resultatet af træning på en spinningcykel kommer tilsvarende hurtigere, sammenlignet med træning på en traditionel motionscykel.

Her hos Sporttema har vi et stort udvalg, og du kan med sikkerhed finde den rette kondicykel til dig og dit specifikke behov. Vi har både billige spinningcykler, men også mere avancerede modeller. Du kan derfor finde spinningcykler i alle prisklasser her hos Sporttema. Køb din spinningcykel nu og få leveret direkte til døren.

Vi vil her hos Sporttema meget gerne hjælpe dig med, at vælge den helt rigtige kondicykel, så kontakt os endelig hvis du har nogen spørgsmål! Se vores store udvalg nedenfor og køb din spinningcykel billigt hos Sporttema nu!
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk