MENU
 
 
 

12 produkter

 
 •  
  Gummifødder till alle BungyPump gåstave.
  69,90 kr
   
   
  INFO
 •  
  Gummifødder med spidser, der er egnede til iskolde og glatte overflader. Disse passer til alle BungyPump stænger.
  93,90 kr
   
   
  INFO
 •  
  Opbevar dine gå stave i denne taske, som kan indeholde 1-2 par.
  93,90 kr
   
   
  INFO
 •  
  Gummifødder af afrundet model til BungyPump stænger. Lavet af naturgummi. Disse fødder passer til alle modeller af mærket BungyPump.
  97,90 kr
   
   
  INFO
 •  
  Traditionelle stave til udendørs træning. De er teleskopiske og kan let justeres til den rigtige længde. Når de ikke er i brug, foldes de sammen for at spare plads.
  319 kr 239 kr
   
   
  INFO
 •  
  Gåstave, som foldede, kun er 35 cm lange. Fold dem ud, og de kan derefter justeres mellem 111-125 cm. Ikke elastisk. Leveres i 1 par
  359 kr
   
   
  INFO
 •  
  BungyPump Slimline - en lidt enklere elastisk træningsstav, der er rettet mod dem, der ønsker at komme i gang med deres træning. Velegnet til hverdagsbrugere, der ønsker at komme i form og bevare deres kondition. Denne stav er smallere i modellen, har et pænere håndtag og ergonomisk handske, der let kan løsnes ved at trykke på knappen øverst. Staven er lavet udelukkende af aluminium og er justerbar i længden.
  549 kr
   
   
  INFO
 •  
  Træningsstang, der er rettet mod dig, der ønsker at komme i gang med din træning eller arbejde med din rehabilitering. BungyPump Number One er fantastisk for dig som træner til at komme i form, opbygge muskler og øge din fitness.
  789 kr 749 kr
   
   
  INFO
 •  
  BungyPump Walkathlon - den justerbare træningstav med modstand, der er rettet mod begyndere såvel som dem, der allerede er aktive med deres træning og på udkig efter en udfordring. Muligt at ændre modstand mellem 4 og 6 kilo og at variere mellem modstand eller dæmpning.
  749 kr
   
   
  INFO
 •  
  4 kilo modstand BungyPump Pink Charity - træningstaven, til dem, der ønsker at komme i gang med træning eller har brug for et godt værktøj til rehabilitering. Velegnet til hverdagsbrugere, der ønsker at komme i form og bevare deres kondition.
  779 kr
   
   
  INFO
 •  
  BungyPump Energy - den hårde træningstav, der er rettet mod dem, der allerede er aktive med deres træning og på udkig efter en udfordring. Velegnet til eliteudøvere, der ønsker at udvikle sig i deres træning.Staven er unik med sin indbyggede suspension på ca. 20 cm og en modstand på 6 kg.
  789 kr
   
   
  INFO
 •  
  BungyPump Power - en hårdere træningstav, der primært er rettet mod dem, der træner meget og har brug for en reel udfordring. Velegnet til elite-atleter og stærke mennesker, der kræver mere udfordring - en meget hård stav.
  1 190 kr
   
   
  INFO
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Hverdage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din mailadresse for at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk