Sporttema bruger cookies for at sikre, at din oplevelse er så god som muligt. Klik på OK for at acceptere. Læs mere
Ok
Start | Vision U40 Classic motionscykel
Vision U40 Classic motionscykel Vision U40 Classic motionscykel Vision U40 Classic motionscykel Vision U40 Classic motionscykel Vision U40 Classic motionscykel

Vision U40 Classic motionscykel

Art. nr: u40
 
 
 

Erstatningsprodukter

 

Produktbeskrivelse

Motionscykel til virksomheder, foreninger, hoteller og mindre fitnesscentre.
Motionscykel U40 er en "top-of-the-line" cykel bygget til at holde. Det bruger ECB-Plus magnetisk modstandssystem og et 11 kg svinghjul til den jævnest mulige kørsel. Det komfortable sæde og håndtag med mulighed for varieret greb giver en behagelig træningsposition.

Et stort letlæseligt LED-display tilbyder fem forudindstillede programmer, så du kan komme i gang med din træning så hurtigt som muligt

 

Anvendelsesområde 

 

Fremragende og pålidelig motionscykel til virksomheder, hoteller, foreninger og mindre fitnesscentre.

 

 Produktinformation

 

Dens multi-position håndtag passer til alle brugere, hvilket giver flere muligheder for den mest behagelige position og variation i din træning.

 

Glæden ved en motionscykel bestemmes hovedsageligt af svinghjulets vægt og gearhjulets udvekslingsforhold. Alle Vision Fitness®-motionscykler er designet med en stor remskive og et tungt svinghjul for en ekstrem glat og behagelig træning.

 

 

ECB-plus magnetisk bremsesystem.

Dette system bruger en serie på syv magneter, der er fastgjort til en motorstyret jumper, der kan justeres omkring et 11 kg svinghjul, der giver en jævn, friktionsfri modstand.

 

 

Den klassiske konsol er designet med et mål i tankerne - at komme i gang med din træning med det samme. Bare tryk på Go! Det ekstra store display gør det nemt at vise tid, afstand, kalorier, modstand, watt, omdrejningstal eller puls. Vælg mellem et af fem forudindstillede træningsprogrammer, eller træn i dit eget tempo. Indbyggede pulssensorer eller modtagere til trådløse pulsbælter fås til den bedste pulsmåling.

 

20 modstandsniveauer.

 

Vægt 48 kg

 

Mål LxBxH 105x69x149 cm

 

Max brugervægt 150 kg

 

 

 

Læs mere detaljeret info på Visions hjemmeside

 

http://world.visionfitness.com/product/u40-classic 

 

Produktbedømmelse

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første til at bedømme dette produkt!
Se alle anmeldelser
Bedøm dette produkt.
Bedøm 1-5


Bedøm