MENU
 
Power Plate My3 silver
  • Power Plate My3 silver

Power Plate My3 silver

Rating:
Power Plate er det sidste nye produkt inden for vibrationstræning. Hvad er vibrationstræning? Vibrationstræning er bygget på Newtons anden lov om acceleration, der foreskriver at kraft = masse x acceleration. Ved normal træning har man kun mulighed for at øge massen ved for eksempel at tilføre et styrketræningsredskab. Men ved vibrationstræning har man mulighed for at ændre på både acceleration og... Læs mere
 
17 599 kr
 
 
Bestillingsvare
 
 
Produktinformaion Bedømmelser: Manual Garanti
Power Plate er det sidste nye produkt inden for vibrationstræning. Hvad er vibrationstræning? Vibrationstræning er bygget på Newtons anden lov om acceleration, der foreskriver at kraft = masse x acceleration. Ved normal træning har man kun mulighed for at øge massen ved for eksempel at tilføre et styrketræningsredskab. Men ved vibrationstræning har man mulighed for at ændre på både acceleration og masse og derved udvikle større kraft. F.eks. vil en person der vejer 70 kg og træner med 70 kg udvikle ca. 1400 N. På Power Plate vil samme person ved træning på 35 Hz og høj frekvens udvikle ca. 2800 N. Det er en fordobling af kraft - og det uden at man tilfører ekstra vægt. På den måde belaster man også sine led i mindre grad. Hvad er Power Plate? Power Plate anvender principperne fra vibrationstræning til at stimulere kroppens naturlige reaktion på vibrationer. Maskinen består af en plade, der vibrerer horisontalt og vertikalt. Vibrationerne får kroppens muskler til at trække sig sammen mellem 25 og 50 gange pr. sekund, hvilket er med til at forstærke den samlede præstation. På en Power Plate er det muligt at lave mere end 200 forskellige øvelser inden for kategorierne styrke, stræk, massage og afspænding. Træningsmaskinen er utrolig effektiv, og derfor anbefales det, at man kun træner 3-4 gange a 15 minutter ugentligt. Træningen er blandt andet med til at opbygge muskelstyrke og spændstighed, og resultaterne ses hurtigt. Power Plate blev udviklet i 1999 af den olympiske træner, Guus van der Meer. Detaljer: Max. belastning: 120 kg. Funktion: Brugervenligt interaktivt display. Frekvens: 35 Hz. Tidsindstillinger: 30 el.60 sek. Vibrationsstyrke: Lav el. høj. Dimensioner (bredde x dybde x højde ): 65 cm x 82 cm x 157 cm. Vægt: 57 kg. Strømforsyning: 50/60 Hz, 90-260 VAC. Nominel strøm: .35kW (i brug ).
 
Relaterede produkter
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk