MENU
 

Udvalgte produkter


Her ser du vores mest populære og udvalgte produkter på tilbud. Vi har altid en masse gode produkter, til helt fantastiske priser. Det har vi fordi at vores ønske er, at du kan komme i form og få en bedre træning hurtigst muligt, uden at sprænge budgettet.

God fornøjelse med din træning
 
 
9 produkter
 
 •  
  En trampolin er ikke bare sjov, men også god træning. Trampoliner træner blandt andet balance, motorik, hjerte, koordination, lunger, blodcirkulation og muskler. 
  749 kr
   
   
  INFO
 •  
  Romaskine til hjemmebrugeren eller mindre virksomheder der ønsker at forbedre konditionen og stærke muskulaturen.
  1 595 kr
   
   
  INFO
 •  
  Robust og kompakt multi-gym med mange muligheder.
  9 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Motionscykel - Bedst i test.Motionscykel til dig der ønsker at vedligeholde konditionen, eller forbedre den, eller vil genoptrænes.    
  3 395 kr 2 399 kr
   
   
  INFO
 •  
  Gå eller løb når du har lyst til det; uden at bekymre dig om glat underlag, mørke eller hvem du møder på vejen. Nu kan du motionere nemt og effektivt derhjemme, hvorfor ikke imens du ser din yndlingsserie i fjernsynet? Motionsbåndet kan nemt rulles frem, og når det ikke bruges kan det foldes sammen og rulles væk igen.
  3 995 kr 2 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Motionscykel i miniformat.Sid på en stol og træn dine ben. Du kan fx. sidde i sofaen eller ved skrivebordet.Prisvenlig cykel for dig som ikke har så meget plads eller som blot ønsker en billig cykel. 
  899 kr 749 kr
   
   
  INFO
 •  
  Casall Infinity 1.2X er en crosstrainer til hjemmebrugeren og passer udemærket til dig der ønsker træning. Det er en stabil og meget prisvenlig Crosstrainer.
  5 695 kr 4 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Superkampagne på et rigtig godt løbebånd!
  12 000 kr 10 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Reebok crosstrainer Titanium TX 2.0 er med 20 programmer, 75 modstandsniveauer og brugerprofiler, som gør din træning sjov og varieret. Reebok Titanium TX2.0 har håndpuls sensorer og trådløs pulsmodtager (pulsbælte følger IKKE med), der giver dig mulighed for at øge effektiviteten i din træning.  Crosstraineren har en 5 LCD skærm, som viser TX2.0’s funktioner. TX2-0 er Apple kompatible OS og giver dig derfor mulighed for at anvende den App, der hedder: Run on Earth. Derudover har crosstraineren mulighed for MP3 input med 2 W højtalersystem, bluetooth og flaskeholder. 
  11 499 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk