MENU
 
 
 

26 produkter

 
 •  
  Bumper Plates af solid gummi, der uden tvivl kan klare enhver WOD. Gennemtestet med over 6000 drops og den perfekte Bumper Plate til både CrossFit og vægtløfting.Titan Box Rubber Bumper Plate 5 kg. 50 mm i hul-diameter. Fås i 5, 10, 15 og 20 kg.(sælges enkeltvis).
  349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Roller Trigger er egnet til brug for udstræk af muskler, både før og efter træning. Giver væsentlig bedre udstræk frem for de traditionelle udstræksøvelser. Du skal ligge og rulle på dette redskab for at massere og udstrække. På den måde kan du ramme præcis de sene og fibre der er ømme. Titan BOX rulle.
  349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Bumper Plates af solid gummi, der uden tvivl kan klare enhver WOD. Gennemtestet med over 6000 drops og den perfekte Bumper Plate til både CrossFit og vægtløfting.Titan Box Rubber Bumper Plate 10 kg. 50 mm i hul-diameter. Fås i 5, 10, 15 og 20 kg.(sælges enkeltvis).
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Wall Ball er et fantastisk redskab til en række øvelser. Forbedret holdbarhed og en overflade der er rengøringsvenlig.Soft ball er designet til hård og regelmæssig kommerciel brug.Diameter på 37 cm, som giver et godt greb.
  549 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box Rings er et praktisk redskap af god kvalitet. Med ringene kan du styrke hele din krop og er super til funktionel træning. Brug din egen kropsvægt eller øg den evt. med en vægtvest. Ringene kan klare op til 250kg. Leveres med et nylonreb som kan klare op til 900kg og er 4,5 meter kangt – dette kan reguleres. .
  599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Træn med kettlebells og få fantastisk vægttræning. Du opnår styrke indefra, da kettlebell øvelserne stiller krav til din stabilitet og balance. Klik ind på varen for at se tips til øvelser.
  649 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebell på 28 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design.
  775 kr
   
   
  INFO
 •  
  5 meter lang. 1,5 tyk. 1
  799 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box X-Trainer giver en funktionel træning ved at anvende din egen kropsvægt kombineret med tyngdekraften som styrker, øger balancen, fleksibilitet og stabilitet. Længden og hæftepunktet kan justeres hurtig og nemt. Titan Box X-Trainer er lavet i slidstærkt materiale som er let at rengøre. Kan let sættes fast på stolper, døre eller bjælker.
  799 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebell på 40 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design.
  999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebell på 32 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design.
  999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebell på 36 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design.
  1 149 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box Kettlebell Steel 28 kgHos Fitnessbutikken.dk får du kettlebells af kvalitet, som du kan bruge til Crossfitt. Kettlebells som er lavet til konkurrence er en smule dyrere end almindelige støbejernskettlebells, Konkurrence kettlebells adskiller sig fra mere traditionelle støbejerns kettlebells ved at være samme størrelse uanset vægten, samt have en større og mere stabil bundflade.Materiale: StålMål: Godkendt konkurrence størrelse/dimensionerDer kan forekomme afvigelser i farven.
  1 179 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stativ der passer perfekt til squat og bænkpres - kan justeres i bredden og højden, hvilket gør den brugbar til stænger i alle størrelser. Max. vægt på stativet er 120 kg.
  1 299 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vægmonteret Multigrip Chin Up til udførelse af for eksempel CrossFitness øvelser. Giver mulighed for mange forskellige tekniske øvelser - bemærk blandt andet at ribben er skrå i siderne.Stativ er 131 cm bred, 56 cm dyb og 16 cm høj. Sørg for at montere med korrekte skruer og fæstne sikkert i væg, da den skal kunne bære brugeres vægt. .
  1 349 kr
   
   
  INFO
 •  
  CrossFitness Vægtvest fra Titan. Markedets tungeste vægtvest – vejer 30 kg og kan nemt justeres med 1 kg af gangen i de praktiske lommer. Vesten kan spændes til rundt om livet for at give et bedre fit. .
  1 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box Rig Chin Up Bar, short, set of. Titan Box Rig Chin Up Bar, short, set of .
  1 599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box Rig Chin Up Bar, long, set of. Titan Box Rig Chin Up Bar, long, set of .
  1 799 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan træningsstativ er et multifunktionelt træningsredskab hvor din egen kropsvægt er i centrum. Titan træningsstativet giver mulighed for en masse styrkeøvelser og coretræning. Bl.a. kan nævnes kropshævninger, chin-ups, dips og vertical knees. Stativet er både kraftigt og stabilt, så du kan fokusere helt på det essentielle: Effektiv, funktionel og god træning. Titan Power Gym Trainer er et rigtig godt træningsstativ hvor du kan træne store dele af kroppen. Detaljer: 210 cm høj 80 cm lang 60 cm bred forneden 90 cm bred foroven m.stang. .
  2 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Reebok Måttestativ der passer til: Reebok Yoga Mat, Reebok Premium Yoga Mat, Reebok Pilates Mat, Reebok Studio Mat, Titan Pilates Mat. Plads til 30 måtter. Detaljer: Mål: 60 x 64,5 x 211 cm. Plads til 30 måtter. Standard mål.
  2 699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Lækkert stativ til squat og bænkpres. Stativet er yderst solidt og kan håndtere meget store vægtbelastninger. Stativet er designet så det passer til en 220 cm stang. .
  2 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stabilt homegym der gør det muligt, at kunne lave alle øvelser derhjemme, som du også udfør i et motionscenter. Du kan lave mere end 24 forskellige træningsøvelser med dette homegym, og der medfølger forskellige greb og trækstænger, samt et 50 kg. vægtmagasin.
  2 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stabile hjem motionsrum, som du kan træne de fleste muskelgrupper: arme, ryg, skuldre, ben, osv.. Du kan gøre mere end 24 øvelser på denne homegym. Andet håndtag inkluderet, samt en 100-kg plast vægte, vægt stakken.  Maks. brugervægt: 120 kg - den anbefalede maksimale højde 185 cm.  Størrelse Monteret: L 170 W 110 H 200 cm
  4 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Crosstrainer Go V600 kan justere længden til de bevægelige arme, hvilket gør det muligt, at den kan blive brugt af alle - uanset om du er 160 cm eller 210 cm høj.
  5 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Reebok Titanium TT1.0 giver dig mulighed for pulsmåling, dog følger pulsbælte ikke med, men hvis du vil anvende pulsmåling under din træning, får du Løbebåndet kommer med en 5" LCD skærm, som viser dig de forskellige funktioner, der er på løbebåndet. Derudover har TT1,0 en MP3 afspiller med 3W højtalere og USB oplader. TT 1,0 kan nemt foldes sammen og når du vil folde det ud igen, er det udstyret med soft drop, så du er fri for at gribe det på vejen ned.
  14 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Reebok Titanium TT2,0 har en stor løbeflade, hvilketbetyder, at du ikke skal bekymre dig om at træde ved siden af og dermed kan koncentrere dig om at få mest muligt ud af din træning. Reebok Titanium TT2,0 kan foldes sammen efter træning og let foldes ud igen med soft drop funktionen. Desuden findes håndpulssensorer og trådløs modtager (pulsbælte følger IKKE med) så du kan sikre en fornuftig og effektiv træning. Løbebåndet har MP3 afspiller med indbygget 3W højtalere, 7" LCD skærm og USB oplader.
  16 795 kr
   
   
  INFO
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk