MENU
 
 
 

43 produkter

 
 •  
  Nogle foretrækker at træne med handsker, mens andre foretrækker at træne med de bare hænder. Der er intet ”rigtigt eller forkert”, det er udelukkende et spørgsmål om temperament.Det afgørende er kort og godt, at man har ordentlig fast. Hvis man træner uden handsker, så kan hænderne glide pga. sved, hvorfor nogen foretrækker at benytte kridt.Så kridt kan hjælpe til at du holder bedre fast, hvilket betyder at du ikke mister styrke ifb. med løft, stød osv. Samtidig mindsker du risikoen for at miste grebet om redskabet, hvilket kan medføre skade på dig selv og andre.Kridtet koster ikke ret meget – og eneste minus er, at det kan svine lidt ….
  139 kr
   
   
  INFO
 •  
  Bumper Plates af solid gummi, der uden tvivl kan klare enhver WOD. Gennemtestet med over 6000 drops og den perfekte Bumper Plate til både CrossFit og vægtløfting.Titan Box Rubber Bumper Plate 5 kg. 50 mm i hul-diameter. Fås i 5, 10, 15 og 20 kg.(sælges enkeltvis).
  349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Roller Trigger er egnet til brug for udstræk af muskler, både før og efter træning. Giver væsentlig bedre udstræk frem for de traditionelle udstræksøvelser. Du skal ligge og rulle på dette redskab for at massere og udstrække. På den måde kan du ramme præcis de sene og fibre der er ømme. Titan BOX rulle.
  349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebells på 8 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design.
  349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebells på 4 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design.
  349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Fitness underlagsmåtte. Anvendes til f.eks. løbebånd, crosstrainer, motionscykler, romaskiner eller homegym. Underlagsmåtten giver dig et stabilt underlag og beskytter samtidigt dit gulv. Detaljer: 200*90 CM. 0,6 CM tykt. Titan Fitness Underlagsmåtte.
  469 kr
   
   
  INFO
 •  
  Bumper Plates af solid gummi, der uden tvivl kan klare enhver WOD. Gennemtestet med over 6000 drops og den perfekte Bumper Plate til både CrossFit og vægtløfting.Titan Box Rubber Bumper Plate 10 kg. 50 mm i hul-diameter. Fås i 5, 10, 15 og 20 kg.(sælges enkeltvis).
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Wall Ball er et fantastisk redskab til en række øvelser. Forbedret holdbarhed og en overflade der er rengøringsvenlig.Soft ball er designet til hård og regelmæssig kommerciel brug.Diameter på 37 cm, som giver et godt greb.
  549 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box Rings er et praktisk redskap af god kvalitet. Med ringene kan du styrke hele din krop og er super til funktionel træning. Brug din egen kropsvægt eller øg den evt. med en vægtvest. Ringene kan klare op til 250kg. Leveres med et nylonreb som kan klare op til 900kg og er 4,5 meter kangt – dette kan reguleres. .
  599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Pulsur, inklusiv bælte, der er perfekt til at bruge til indendørs træning, fx på løbebånd, motionscykel, corsstrainer eller romaskine.Uret viser puls i værdi og procent baseret på din alder. Pulszone indikeres med farver.Ur. 12 eller 24 timers tidsangivelse.Viser splittider i 2 rækker med tider i 1/100 sekunder. Gemmer op til 10 splittider.Andre features: Alarm, lys, vandtæthed til 30 meter - dvs. du kan svømme med dette.Batteri: CR2032. Størrelse på ur: 57x45x16 mm.
  599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Træn med kettlebells og få fantastisk vægttræning. Du opnår styrke indefra, da kettlebell øvelserne stiller krav til din stabilitet og balance. Klik ind på varen for at se tips til øvelser.
  649 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebell på 16 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design. Titan kettlebell på 16 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design. .
  649 kr
   
   
  INFO
 •  
  Bumper Plates af solid gummi, der uden tvivl kan klare enhver WOD. Gennemtestet med over 6000 drops og den perfekte Bumper Plate til både CrossFit og vægtløfting.Titan Box Rubber Bumper Plate 15 kg. 50 mm i hul-diameter. Fås i 5, 10, 15 og 20 kg.(sælges enkeltvis).
  659 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebell på 28 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design.
  775 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box X-Trainer giver en funktionel træning ved at anvende din egen kropsvægt kombineret med tyngdekraften som styrker, øger balancen, fleksibilitet og stabilitet. Længden og hæftepunktet kan justeres hurtig og nemt. Titan Box X-Trainer er lavet i slidstærkt materiale som er let at rengøre. Kan let sættes fast på stolper, døre eller bjælker.
  799 kr
   
   
  INFO
 •  
  5 meter lang. 1,5 tyk. 1
  799 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebell på 40 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design.
  999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebell på 32 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design.
  999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box Kettlebell Steel 32 kgHos Fitnessbutikken.dk får du kettlebells af kvalitet, som du kan bruge til Crossfitt. Kettlebells som er lavet til konkurrence er en smule dyrere end almindelige støbejernskettlebells, Konkurrence kettlebells adskiller sig fra mere traditionelle støbejerns kettlebells ved at være samme størrelse uanset vægten, samt have en større og mere stabil bundflade.Materiale: StålMål: Godkendt konkurrence størrelse/dimensionerDer kan forekomme afvigelser i farven.
  1 049 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan kettlebell på 36 kg er super gode til mange former for muskeltræning, hvad enten du er nybegynder eller øvet atlet. Træningsøvelser med titan kettlebells giver dig gode muligheder for at træne hele kroppen på en gang, da der stilles krav til både balance, smidighed, udholdenhed med mere. Jernet på disse kettlebells er ikke pakket ind, så det anbefales at der trænes på et slidstærkt underlag. Detaljer: Titan kettlebells fås fra 4 til 40 kg. Kettlebells i rå jern. Råt og enkelt design.
  1 149 kr
   
   
  INFO
 •  
  CrossFit konkurrence kettlebell. Størrelsen er ens, uafhængig vægt, og har de officielle mål til konkurrencebrug indenfor CrossFit.
  1 179 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box Kettlebell Steel 28 kgHos Fitnessbutikken.dk får du kettlebells af kvalitet, som du kan bruge til Crossfitt. Kettlebells som er lavet til konkurrence er en smule dyrere end almindelige støbejernskettlebells, Konkurrence kettlebells adskiller sig fra mere traditionelle støbejerns kettlebells ved at være samme størrelse uanset vægten, samt have en større og mere stabil bundflade.Materiale: StålMål: Godkendt konkurrence størrelse/dimensionerDer kan forekomme afvigelser i farven.
  1 179 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box Gymrope kan bruges af alle - lige fra de yngste gymnastikelever til hard-core militærfolk. Det kan bruges til mange former for træning, da det effektivt træner og styrker overkroppen og kredsløbet. Derfor er det også blevet et populært træningsredskab i sportens verden. Bl.a. har mange håndboldspillere nydt godt af denne form for træning. Titan Box Gymrope kan bruges både ude og inde.
  1 299 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stativ der passer perfekt til squat og bænkpres - kan justeres i bredden og højden, hvilket gør den brugbar til stænger i alle størrelser. Max. vægt på stativet er 120 kg.
  1 299 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vægmonteret Multigrip Chin Up til udførelse af for eksempel CrossFitness øvelser. Giver mulighed for mange forskellige tekniske øvelser - bemærk blandt andet at ribben er skrå i siderne.Stativ er 131 cm bred, 56 cm dyb og 16 cm høj. Sørg for at montere med korrekte skruer og fæstne sikkert i væg, da den skal kunne bære brugeres vægt. .
  1 349 kr
   
   
  INFO
 •  
  CrossFitness Vægtvest fra Titan. Markedets tungeste vægtvest – vejer 30 kg og kan nemt justeres med 1 kg af gangen i de praktiske lommer. Vesten kan spændes til rundt om livet for at give et bedre fit. .
  1 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box Rig Chin Up Bar, short, set of. Titan Box Rig Chin Up Bar, short, set of .
  1 599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Box Rig Chin Up Bar, long, set of. Titan Box Rig Chin Up Bar, long, set of .
  1 799 kr
   
   
  INFO
 •  
  Oplev en naturlig bevægelse og en forbedret modstand. Titan Fitness SR560 Romaskine har en magnetisk belastning, og en mulighed for op til 5 forskellige belastningsintervaller. Med den pulverlakerede glideskinne, og de bløde vinyl hjul der er monteret under den kraftige PU saddel, vil du opleve et behageligt "glid" og en komfort.
  2 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan træningsstativ er et multifunktionelt træningsredskab hvor din egen kropsvægt er i centrum. Titan træningsstativet giver mulighed for en masse styrkeøvelser og coretræning. Bl.a. kan nævnes kropshævninger, chin-ups, dips og vertical knees. Stativet er både kraftigt og stabilt, så du kan fokusere helt på det essentielle: Effektiv, funktionel og god træning. Titan Power Gym Trainer er et rigtig godt træningsstativ hvor du kan træne store dele af kroppen. Detaljer: 210 cm høj 80 cm lang 60 cm bred forneden 90 cm bred foroven m.stang. .
  2 499 kr
   
   
  INFO
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
Fax
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk