MENU
 

Multimaskiner


Multistationer giver et helt lille træningsstudie i én maskine. En multistation er det komplette hjælpemiddel til dig, der ønsker en flot og fast krop. Med multistationen kan du træne ryg, skuldre, arme, mave, lår, og bryst - ja hele kroppen!
 
 
14 produkter
 
 •  
  Mere end 100 øvelser giver hele kroppen træning derhjemme. Brug 30 mm vægtplader op til 65 kg.
  2 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Et komplet træningsanlæg til en meget lav pris. Træner hele kroppen effektivt. optager meget lidt gulvplads og er derfor meget nem at placere.
  5 795 kr
   
   
  INFO
 •  
  High stability, sturdy frame, 24 stopper positions, 10 weight plate pegs, 4 hooks for additional equipment, 2 barbell holders, multi-purpose cross-bar, suitable for strengthening your entire body, suitable for 213+cm bars.
  7 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Multigym hvor to personer kan træne på samme tid. Et behageligt underlag på sæderne gør den behagelig at træne på. Enheden med stepper og dipsstation kan monteres på højre eller venstre side. Et af få multigym på under 2 m i højden. 
  7 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Home gym fra Adidas i holdbar konstruktion og 100kg vægte. Du kan træne både over- og underkroppen effektivt derhjemme med dette home gym. Du kan træne hele ryggen, armmuskler, skuldrer og benen. Lat bar og stir up handle medfølger.
  8 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Adidas Multigym er en multimaskine til at træne alle kroppens muskler. 
  9 699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stabilt mulitgym med indbygget vægtmagasin på 90 kg. Fire arbejdsstationer giver god stabilitet.
  9 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  TITAN LIFE Power station 100 kg er et kompakt og robust multitræningsredskab til at træne hele kroppen. Homegym er egnet til brugere som dels skal igang med træning, og til de veltrænede, da alle kan udfordres med vægte i 10 kg intervaller op til 100 kg.
  9 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Men’s Health prisvinderen - nu med forbedret modstand på 125 kg. Mulighed for konditionstræning og professionel styrketræning i fitnessstudie-kvalitet Allerede tusinder af entusiastiske brugere.
  9 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Autark 2500 - Et træningshjørne i hjemmet med "Kraftturbo" for professionel fitness- og styrketræning derhjemme. Med benstrækker-/benbøjningsfunktion og forbedret benpresseOpgradering af FINNLO Autark 2200 med Benpresse
  16 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Meget slidstærkt multigym i stilfuld design for virksomheder og kræsne hjemmebrugere. Optager meget lidt gulvplads.
  22 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  En meget kraftig multimaskine som giver mulighed til flere end 40 nyttige øvelser. Styrketræning for hele kroppen, punkttræning for specifikke sportsgrene og rehabiliteringsprogram. Her kan flere personer træne samtidig. 2 indbyggede vægtmagasiner med 100 kg i hver (200 kg totalt)
  35 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  For ambitiøs træning af højeste kvalitetDet fritstående hjemmegym “FT2” fra Finnlo Maximum kombinerer konventionel styrketræning med et komplekst kabeltræk-system for at opnå de bedste forhold for eksklusiv træning derhjemme, i helsecentre eller i idrætsforeninger. Den mangfoldighed af øvelser, man eller kun støder på i fitnessstudiet, kan du nu opleve derhjemme i din egen dagligstue; hurtige justeringer af forskellige 3D-træningsindstillinger tillader dig at stimulere alle kroppens muskler uden pause. Højeste kvalitet og detaljerede træningsmuligheder derhjemme, på hoteller og helsecentre eller i idrætsforeninger.
  42 990 kr 39 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  54 995 kr
   
   
  INFO
 

Hvad er en multimaskine?Multi træningsmaskiner er et multi træningsredskab hvor du kan træne hele din krop på én station. Du kan se en multimaskine som et lille træningsrum samlet i én maskine.

Alt afhængigt af hvilken multimaskine du køber, kan du fokusere på flere forskellige muskelgrupper med din træning, men langt de fleste multimaskiner giver mulighed for, at træne ryg, skuldre, arme, mave, lår og bryst.

Du kan med andre ord, træne dig til en virkelig stærk og velproportioneret krop med en multimaskine.Hvorfor vælge en multimaskine?En multi træningsmaskine giver mulighed for, at træne alle muskelgrupper på én station.

Dette gør, at en multimaskine er det oplagte valg for dig, der er meget ambitiøs med din træning, eller for dig der virkelig tager dit vægttab eller muskelopbygning meget seriøst.

Det kan også være det rigtige valg, at købe en multi træningsmaskine hvis du måske ikke har så meget plads derhjemme og gerne vil kombinere flere redskaber i én maskine for, at spare plads.

Ligeledes er en multi træningsmaskine et rigtig godt valg, hvis du er i gang med, at skulle lave et motionsrum til fx. en institution eller virksomhed, da en multimaskine kombinerer det bedste fra flere træningsmaskiner.

Her vil en multimaskine fungere som en station ud af flere maskiner, hvor det vil være oplagt, at kombinere motionsrummet med fx. Et løbebånd og en romaskine.

Ydermere vil det være ideelt, at kombinere en multimaskine i et motionsrum med medicinbolde, kettlebells og træningsmåtter. Så er du godt i gang med, at få fyldt dit motionsrum op med alsidige redskaber der giver mange muligheder for varierende og effektiv træning.Køb dit træningsudstyr her hos Sporttema!Her hos Sporttema.dk ønsker vi, at være din foretrukne forhandler af træningsudstyr. Derfor har vi et bred udvalg af fitnessredskaber og du kan her hos os finde multi træningsmaskiner i alle prisklasser.

Uanset dit behov og ambitionsniveau kan du finde en multimaskine hos Sporttema der passer til dig. Vi har multimaskiner fra 3000 kr. op til knap 45.000 kr så du er sikret, at du kan finde en multimaskine der passer til lige netop dit behov.

Vi ved her hos Sporttema.dk, at det kan være en stor investering, at købe en multi træningsmaskine. Derfor står vi altid til rådighed i vores kundeservice hvis du skulle have nogle spørgsmål til maskinerne. Ring eller skriv endelig så vil vi gladeligt hjælpe dig med, at vælge den helt rigtige multi træningsmaskine til dit behov.
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk