MENU
 
 
 

4 produkter

 
 •  
  Rocker set med to pegs, passer til Rocker Mini BMX Irok. Bygget til 12 mm hjulbolte (Rocker 2, 3 og 3+)
  179 kr
   
   
  INFO
 •  
  Rockers er en nedskaleret mini-versioner af en 20 "BMX. Den er designet til at modstå stor belastning fra en voksen. Brede dæk og stærk ramme, som kan håndtere den belastning som en 20" og er vældigt sjov for børn fra 4 år op til far på 40 år. Med flere farvemuligheder at vælge imellem og er for nogle mennesker et samlerobjekt. Mini BMX med mindre og lettere ramme. Stærkt polstret sadel for komfort.
  1 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Rocker mini BMX er en mini udgave af en almindelig 20" BMX der er designet til sjov på gaden, i parken eller på rampen både for børn og voksne. Brede dæk, stærk stel, som kan klare samme belastning som en 20" BMX. Disse Mini BMXér er for nogle et samle obejkt.
  1 899 kr
   
   
  INFO
 •  
  Rockers er en nedskaleret mini-versioner af en 20 "BMX. Den er designet til at modstå stor belastning fra en voksen. Brede dæk og stærk ramme, som kan håndtere den belastning som en 20" og er vældigt sjov for børn fra 4 år op til far på 40 år.Med flere farvemuligheder at vælge imellem og er for nogle mennesker et samlerobjekt. Mini BMX med mindre og lettere ramme. Stærkt polstret sadel for komfort.
  1 999 kr
   
   
  INFO
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk