MENU
 
 

Pulsure


Et pulsur, aktivitetsur og pulsarmbånd er et essentielt træningsredskab til den seriøse motionsudøver. Vil man opnå stærke resultater, er man nødt til at kunne aflæse, kontrollere og udfordre sin puls under træningen.

Hos Sporttema finder du pulsure for enhver smag og behov. Vi ønsker at være din foretrukne forhandler af pulsure, uanset om du søger et pulsur i højeste kvalitet eller et billigt pulsur eller aktivitetsur. Vi har det hele.
 

Pulsure


Hvorfor investere i et pulsur?

Pulsure er et genialt tilbehør til dig, der går op i din træning. Når man bruger meget tid på, at træne eller lægger meget energi i, at komme i bedre form og/eller gå ned i vægt, eller bare generelt ønsker, at have styr på hvor meget man bevæger sig i det daglige, er det en rigtig god idé, at investere i et pulsur. Kært barn har mange navne og pulsure går bl.a. også under navne som aktivitetsur og pulsarmbånd.

Pulsure er et essentielt træningsredskab til især den seriøse motionsudøver, men det er bestemt ikke begrænset til denne gruppe.

Hos Sporttema har vi et stort udvalg af ure, og tilbyder også billige pulsure med lidt færre funktioner der er populære som træningsredskab for mange af vores kunder, der ønsker, at have mere styr på hvor mange skridt de tager i deres hverdag. Mange af vores pulsure har mange funktioner og du finder flere i vores udvalg der ikke blot måler puls og hvor mange skridt du dagligt tager, men også holder øje med dit søvnmønster og flere ure kan også bruges til, at holde øje med dit madindtag og kalorieindtag. Rigtig mange, især vores kvindelige kunder, er glade for denne funktion, da uret ikke blot holder øje med hvor mange kalorier du således indtager, men også hvor meget du bevæger dig ift. Dette indtag, og giver lyd hvis du skal bevæge dig mere for, at forbrænde et eventuelt forhøjet kalorieindtag en dag.

Bekvemmelig og moderne

Pulsure er, som tidligere nævnt, traditionelt forbundet med seriøse sportsudøver, og pulsures mange funktioner er stadig et super godt redskab hvis man gerne vil opnå stærke resultater, og du kan via et pulsur aflæse, kontrollere og udfordre din puls under din træning, og derigennem hurtigere og mere effektivt nå dine målsætninger.

Førhen var pulsure meget “sporty” og det var tydeligt, at et pulsur var beregnet til træning og sport. Sådan er det ikke længere, i dag er rigtig mange aktivitetsure meget sofistikerede og moderne og passer let sammen med et kontor-outfit. Et pulsur i dag har således mange flere muligheder for, at give dig et bedre billede af din hverdags sundhed, da du kan have det på til hvad som helst og mange derfor bruger aktivitetsure som deres daglige ur. Ydermere er mange af pulsurene her hos Sporttema også kompatible med de fleste smartphones på markedet, hvilket gør det endnu smartere og lettere, at udnytte alle de mange funktioner som aktivitetsure har i dag.

Du finder det hele hos Sporttema

Hos Sporttema finder du pulsure for enhver smag og behov. Vi ønsker at være din foretrukne forhandler af pulsure, uanset om du søger et pulsur i højeste kvalitet eller et billigt pulsur eller aktivitetsur med lidt færre smarte funktioner. Vi har det hele hos Sporttema, tag et kig!
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Hverdage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din mailadresse for at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk