Sporttema bruger cookies for at sikre, at din oplevelse er så god som muligt. Klik på OK for at acceptere. Læs mere
Ok
Start | Om Sporttema | Kost & Træningstips

Kost & Træningstips

At træne derhjemme er den hurtigst voksende tendens nu. Du kan med fordel kombinere din træning med at se tv eller tilbringe tid sammen med familien. Du sparer tid ved ikke at køre til motionscenteret, undgår at stå i kø og vente på din tur til maskinerne osv.

De fleste maskiner er udstyret med transporthjul, der giver dig mulighed for let at rulle dem ud foran tv'et. Nyd dit yndlings program, mens du træner.

Magasinet IFORM har en meget god artikel om hjemmetræning, hvorfor du skal begynde at træne, hvad du skal tænke på osv.:

http://www.iform.se/Crosslink.jsp?d=825&a=679 (Åbner i nyt vindue)

Tips fra eksperterne 

Her får du nogle tip og råd fra kyndige mennesker. Klik på billederne for at læse mere.

Torodd

Torodd Mömb er fysioterapeut med omfattende sportserfaring. Han arbejder som fysioterapeut og har en bred baggrund som praktiserende læge inden for atletik, cykling, volleyball og langrend. Torodd har også været instruktør i et træningscenter og er fysioterapeut for det norske bowlinghold. Med andre ord, oplevelsen er stor, og hans viden er interessant for os, der kan lide at tage sig af vores krop. Derfor har vi modtaget nogle gode råd, som vi gerne deler.

Lene

 Vi havde en snak med Lene Grösland, en erfaren fitnessinstruktør i et motionscenter. Lene har mange jern i ilden og er en stor entusiast til træning med mening. Derudover er hun optaget af helheden i en aktiv hverdag og fokuserer på den sunde cyklus: Søvn - Ernæring - Motion - Recovery - Velvære.