Sporttema bruger cookies for at sikre, at din oplevelse er så god som muligt. Klik på OK for at acceptere. Læs mere
Ok
Start | Motionscykel | AirBike inSPORTline Beast
AirBike inSPORTline Beast AirBike inSPORTline Beast

AirBike inSPORTline Beast

Art. nr: 8818714
 
 
Bestillingsvare
 
11 109 kr (11 849 kr)
Laveste pris 30 dage 10369 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivelse

Avanceret motionscykel med luftmodstand, og du kan træne med både ben og arme på samme tid. En meget effektiv maskine, der kan modstå hårde greb.

AirBike inSPORTline Beast har et unikt modstandssystem til en intens træning. I stedet for et svinghjul bruger den en stålventilator, der justerer modstanden til din pedalhastighed. Som et resultat behøver du ikke selv at justere modstanden. Alt du skal gøre er at træde hårdere. Imidlertid giver denne model dig mulighed for at udøve ikke kun dine ben, men også dine arme! Da træningsarme med håndtag også er forbundet til ventilatoren, skal du bare frigøre dem - og du kan træne dine arme og ben samtidigt. Eller du kan skubbe dine ben mod fodstøtterne og kun træne dine arme. Dette sofistikerede system giver dig mulighed for at vælge, om du vil udøve hele kroppen eller bare dens nedre eller øverste del. De justerbare stropper på pedalerne hjælper med at sikre dine fødder på plads. Desuden kan du også justere sædets højde og vandrette position, hvilket gør denne motionscykel velegnet til brugere i alle højder.


Du kan nemt starte din træning på det letlæselige kontrolpanel. Bortset fra hurtig start kan du også vælge mellem forudindstillede intervaltræningsprogrammer og en målrettet træning. Der er to interval træningsprogrammer. Du kan dog også konfigurere og køre dit eget program. Du kan også sætte pris på, at du kan indstille din egen målpuls. Når du gør det, vil motionscyklen fortælle dig, hvor hårdt du har brug for at træde for at nå det. Hvis du ikke er sikker på, hvad din målpuls skal være, bruger maskinen din alder til at beregne din maksimale puls og fortæller dig derefter, hvilken målpuls der ville gøre din træning så effektiv som muligt. På LCD-skærmen kan du følge alle vigtige oplysninger, inklusive omdrejninger pr. Minut og watt.


Luftmodstand

Takket være et unikt luftbremsesystem behøver du ikke justere modstanden. Den tunge ventilator på 4,8 kg roterer afhængigt af hvor hårdt du træder. Jo hårdere du træder, jo højere er modstanden (modstandsindstillingen er hurtig og glat). Takket være denne teknologi kan du vælge modstand på 3 - 1.260W, hvilket giver mulighed for en alsidig træning.Håndtagene tilbyder ikke kun forskellige greb, men også evnen til kun at engagere den øverste halvdel af kroppen. Når du bevæger dine arme og ben, vil du udøve hele kroppen effektivt, mens en anden mulighed er at springe benene helt over og sætte dem på fodstøtterne. Med denne gadget kan du kun træne dine arme. Efter træning kan håndtagene sikres med stifter for at forhindre utilsigtet personskade. For at få den mest behagelige følelse under træning er håndtagene dækket af et tykt lag blødt og slidstærkt skum.

 

Intervaltræning

Forudindstillede intervalprogrammer, der giver dig mulighed for at starte din træning med et tryk på en knap, er en af hoved funktionerne i AirBeast-motionscyklen. Programmerne er rettet mod interval med høj intensitet (H.I.I.T.), som hjælper dig med at tabe sig og forbedrer det blodkredsløbet system. Intervaltræning veksler korte perioder med intens anaerob træning med mindre intense restitutionsperioder, hvilket hjælper dig med at forbrænde fedt. Hvis du ikke er tilfreds med længden på de forudindstillede programmer, kan du konfigurere og køre dine egne.

 


Korrekt siddestilling er grundlaget for en effektiv motionscykeltræning. Derfor har AirBeast et justerbart sæde med behagelig, ergonomisk polstring. Ved hjælp af de let tilgængelige håndtag kan du justere sædets højde såvel som dets vandrette position. Som et resultat kan brugeren justere sædets position efter deres behov.


 

 

Nøglefunktioner:


Professionel motionscykel med luftbremsesystem

Mobile håndtag, der kan låses i stationær position

Letlæselig LCD-skærm

Ergonomisk sæde

Transporthjul

Flaskeholder

Ujævnt gulvjusteringssystem

Modtager til brystbæltsignal (5 kHz) - brystbælte er ikke inkluderet, vi anbefaler at bruge Polar brystbånd

7 programmer: 2 forudindstillede intervalprogrammer, manuelt interval program, målværdi (tid, afstand, forbrændte kalorier, puls)

Displayet viser: tid, omdrejninger pr. Minut, hastighed, afstand, forbrændte kalorier, watt og aktuel puls

 

Technical description:

Flywheel weight

4.8kg

Resistance operation

Resistance increases with pedaling intensity

Number of resistance modes

No limit

Brake system

air

Freewheel

yes

Number of modes

7

HRC program

no

WATT program

no

Recovery program

no

Body Fat program

no

Manual program

yes

Heart rate monitor

no

Bottle holder

yes

Tablet holder

no

Transport wheels

yes

Uneven floor adjustment

yes

HR belt receiver

yes

HR belt included

no

Audio Input

no

Foldable

no

Dimensions

123 x 67.5 x 142cm

Folded dimensions

X

Weight limit

180kg

Maximum user height

No limit

Weight

72 kg

Power source

4x AA baterry

Category

SC (EN957)

Use

commercial

 

Produktbedømmelse

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første til at bedømme dette produkt!
Se alle anmeldelser
Bedøm dette produkt.
Bedøm 1-5


Bedøm

Dokument