MENU
 

Motionscykel


Træn på motionscykel og hold dig i god form! Motionscykel er et perfekt træningsredskab uanset om du ønsker vægttab eller bedre kondition. Hvis man har problemer med ankler eller knæ, er motionscykler et oplagt træningsredskab da de ikke belaster disse områder.

Desuden er en motionscykel perfekt til hjemmetræning, da den tager lidt med plads. Vores udvalg af motionscykler er stort og du kan her finde kondicykler i alle prisklasser og til alle behov.
 
 
17 produkter
 
 •  
  Unik og praktisk motionscykel som sparer plads da den er foldbar. En enkel cykel med manuelt justerbar modstand og passer godt til dig, der ikke søger høj modstand.
  1 795 kr 1 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Motionscykel - Bedst i test.Motionscykel til dig der ønsker at vedligeholde konditionen, eller forbedre den, eller vil genoptrænes.    
  3 395 kr 2 599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Enkel motionscykel med magnetisk modstand, som nemt kan justeres i 8 niveauer. Ingen komplicerede funktioner, hvilket gør den let at anvende for alle brugere. En god og solid motionscykel at starte sin træning med. 
  1 995 kr 1 695 kr
   
   
  INFO
 •  
  Motionscykel til dig der ønsker at vedligeholde konditionen, eller forbedre den, eller vil genoptrænes. 12 træningsprogrammer og 16 modstandsniveauer. Find den motionscykel der passer til dig og dine behov! 
  4 995 kr 4 595 kr
   
   
  INFO
 •  
  Motionscykel i miniformat.Sid på en stol og træn dine ben. Du kan fx. sidde i sofaen eller ved skrivebordet.Prisvenlig cykel for dig som ikke har så meget plads eller som blot ønsker en billig cykel. 
  899 kr 749 kr
   
   
  INFO
 •  
  Reebok Waterbottle, 750 ml, grey. Reebok vandflaske. Rummer 750 ml. Grå. Har praktisk strop til at holde styr på flasken.
  100 kr
   
   
  INFO
 •  
  Unik og praktisk motionscykel som sparer plads når den ikke anvendes - sammenklappelig. En enkel cykel med manuel justerbar modstand til dig som ikke søger et højt modstandsniveau. 
  1 749 kr 1 349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Motionscykel til dig der ønsker at vedligeholde konditionen, eller forbedre den, eller vil genoptrænes.  En glimrende motionscykel til prisen.
  3 395 kr 2 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Træningscykel som passer udmærket for genoptræning eller ældre da åbningen mellem svinghjul og styrstolpe gør det let at stå på og af.
  3 999 kr 2 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Prisvenlig siddende motionscykel til hjemmebrug. 8 modstandsniveauer
  3 399 kr
   
   
  INFO
 •  
  Denne stabile motionscykel med 12 kilo svinghjul bremser lydløst takket være det slid-fri magnetiske bremsesystem. Dette giver dig de bedste forudsætninger for en effektiv og behagelig træning. Modstanden reguleres gennem de 24 modstandsniveauer og igennem hele din træning kan du holde øje med modstanden på motionscyklen. For at inspirere, motivere og gøre din træning mere effektiv kommer motionscyklen med 24 forskellige træningsprogrammer.  Denne motionscykel er testet som "Bedst i Test" af tyske test!  
  3 599 kr 3 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Prisvenlig siddende motionscykel til hjemmebrug. 24 træningsprogrammer giver motivation i din træning og hjælper dig med lettere at nå dine mål. 
  4 995 kr 3 799 kr
   
   
  INFO
 •  
  15 modeller i test 2015 og 2016: Bedste motionscykel – oktober 2015 og september 2016. Exum fra Finnlo har alt det, et godt ergometer behøver! Den bløde gel-saddel garanterer en bekvem siddeplads selv under langvarig træning. Styret og sadlen er justerbare. De højkvalitative præcisionskuglelejer sikrer jævn rotation og giver sammen med resten af cyklen muligheden for at nyde en behagelig, blød og langvarig træning.
  4 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  En motionscykel for dig, som går op i kvalitet - Vores topmodel til hjemmetræning.Magnetisk modstand i 16 niveauer, og et tungt svinghjul, der, giver mulighed for høj modstand.
  6 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vores kraftigeste og mest robuste motionscykel. Med elektromagnetisk modstans (EMS) som giver høj belastning og god driftssikkerhed. Specielt udviklet til brug hos virksomheder eller for dig som vil have den allerbedste motionscykel. Forstærket kontruktion så den let kan klare flere timers anvendelse om dagen. 
  7 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  En funktionel cykel for opvarmning såvel som træning. Denne model har et tungt svinghjul med bremsebånd som giver en skøn cykelfølelse på alle belastningsniveauer. Få bevægelige udstikkende dele på cyklen gør cyklen ekstremt pålidelig og sikker. Nem service på denne model og let at vedligeholde.
  9 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Leder du efter den perfekte motionscykel? Se alle vores modeller og væld den der passer dig bedst. 
  19 900 kr
   
   
  INFO
 

Motionscykel

En motionscykel er en god og enkel måde at holde dig i form på. Den kan også anvendes til at opbygge en bedre kondition, eller gå ned i vægt. Det eneste det kræver er en god omgang træning et par gange om ugen og så er du igang.

Træning på motionscykler er godt for kroppen, da der ikke er nogen stor belastning på knæene, som ved løb. Derfor passer det godt til mange mennesker i alle aldre, at træne med en god motionscykel.

 

 

Hvilken motionscykel passer til dig?

 

 • Den manuelle version - styres ved at dreje på et håndtag og dermed justerer du modstandsniveauet på cyklen. Denne model har ofte et færre antal niveauer og ligger på omkring 4-8 indstillinger. Denne cykeltype passer bedst til dig, som ønsker en billig og nem løsning til at komme i form.

 • Display styrede - Denne version passer til dig der har høje ambitioner med din træning. Indstillingerne styres via en display computer monteret på cykelstyret og har ofte mange flere indstillinger end de manuelle udgaver. Normal kan man indstille denne type til 8-14 forskellige indstillinger og kommer med flere forskellige træningsprogrammer, som hjælper med at motivere under træningen.

 

 

Hvad skal man mere bruge?

 

 • Når du skal igang med træning på en motionscykel er det vigtigt at du har et par gode sko at træne i. Derudover kan det være en fordel at anskaffe en underlagsmåtte, som hjælper med at sikre cyklen, så den ikke glider frem og tilbage. En underlagsmåtte kan også hjælpe med at reducere støjen, hvis du bor i en lydfølsom lejlighed.

Vælg din egen Motionscykel

Hos Sporttema er en af vores mest populære kategorier motionscykler. Dette skyldes blandt andet vores store udvalg af motionscykler, der sælges til rigtig gode priser. Hvis du er på udkig efter, at købe en motionscykel har Sporttema helt sikkert en motionscykel til dig. Uanset om du søger en billig motionscykel eller er villig til, at betale lidt ekstra for en af de bedste motionscykler på markedet, så har vi det her hos Sporttema.

Motionscykler er, og har i mange år været, en af de absolut mest populære former for træningsmaskiner. Mange af vores kunder fremhæver, at de er glade for den enkle og simple form for træning som motionscykling tilbyder. Det er ikke svært og kræver ingen forberedelse, at tage en tur på sin kondicykel. På trods af dette er motionscyklen et super effektiv redskab til effektiv og udbytterig træning.

En motionscykel er nem at finde frem og gemme væk

Rigtig mange af vores motionscykler her hos Sporttema er super fleksible og kommer med transporthjul. Det betyder, at maskinerne nemt kan flyttes rundt i huset, så du kan tilpasse din træning alt efter din daglige rytme og behov. Du kan med andre ord nemt flytte din motionscykel frem så du kan træne foran dit tv i stuen den ene dag, rykke motionscyklen ind i soveværelset den anden dag og flytte den væk så den står diskret når du har gæster.

Det store udvalg af motionscykler her hos Sporttema sikrer, at uanset hvad dit behov er så har vi den helt rigtige motionscykel der matcher lige netop dit behov. Mange af vores motionscykler har vundet “Bedst i Test” priser i mange forskellige typer af tests og disse “Bedst i Test” udmærkelser sikrer, at du får den bedste motionscykel.

Så er du på udkig efter, at købe en motionscykel er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har ofte tilbud på motionscykler, så du er garanteret at finde en god kondicykel til en super pris her hos os. Hvis du er i tvivl om specifikationerne eller hvilken model der sikrer, at du får den bedste motionscykel til dit behov, så tøv endelig ikke med, at kontakte os - vi vil meget gerne hjælpe dig.
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk