MENU
 

Motionscykel


Træn på motionscykel og hold dig i god form! Motionscykel er et perfekt træningsredskab uanset om du ønsker vægttab eller bedre kondition. Hvis man har problemer med ankler eller knæ, er motionscykler et oplagt træningsredskab da de ikke belaster disse områder.

Desuden er en motionscykel perfekt til hjemmetræning, da den tager lidt med plads. Vores udvalg af motionscykler er stort og du kan her finde kondicykler i alle prisklasser og til alle behov.
 
 
14 produkter
 
 •  
  Mini-cykel Pynero er en glat og lille cykel. Du sidder i en stol eller i sofaen med cyklen foran dig på gulvet. Det er fremragende for dig, der leder efter en lille cykel og ikke har krav til høj modstand. Det kan også placeres på bordet og derefter trampes rundt med dine hænder.
  649 kr
   
   
  INFO
 •  
  Unik og praktisk motionscykel som sparer plads da den er foldbar. En enkel cykel med manuelt justerbar modstand og passer godt til dig, der ikke søger høj modstand.
  899 kr
   
   
  INFO
 •  
  God og enkel motionscykel til dig som træner hjemme. Petyr motionscykel er perfekt til dig der ønsker en stabil motionscykel, vil opbygge bedre kondition og forbrænde fedt. På cyklen findes ingen overflødige eller unødige funktioner og er meget enkelt at sætte op og indstille. 
  1 699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Motionscykel - Bedst i test.Motionscykel til dig der ønsker at vedligeholde konditionen, eller forbedre den, eller vil genoptrænes.    
  3 395 kr 2 899 kr
   
   
  INFO
 •  
  Enkel motionscykel med magnetisk modstand, som nemt kan justeres i 8 niveauer. Ingen komplicerede funktioner, hvilket gør den let at anvende for alle brugere. En god og solid motionscykel at starte sin træning med. 
  1 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Motionscykel i miniformat.Sid på en stol og træn dine ben. Du kan fx. sidde i sofaen eller ved skrivebordet.Prisvenlig cykel for dig som ikke har så meget plads eller som blot ønsker en billig cykel. 
  899 kr 749 kr
   
   
  INFO
 •  
  Unik og praktisk motionscykel som sparer plads når den ikke anvendes - sammenklappelig. En enkel cykel med manuel justerbar modstand til dig som ikke søger et højt modstandsniveau. 
  1 749 kr
   
   
  INFO
 •  
  Brugervenlig motionscykel er fantastisk til dem, der vil træne derhjemme. Det kræver ikke stikkontakter. 8 modstandsniveauer og svinghjul på 5 kg. Mål 101x49x135 cm.
  2 499 kr 2 199 kr
   
   
  INFO
 •  
  Motionscykel til dig der ønsker at vedligeholde konditionen, eller forbedre den, eller vil genoptrænes.  En glimrende motionscykel til prisen.
  3 395 kr 2 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Prisvenlig siddende motionscykel til hjemmebrug. 8 modstandsniveauer
  2 599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Denne stabile motionscykel med 12 kilo svinghjul bremser lydløst takket være det slid-fri magnetiske bremsesystem. Dette giver dig de bedste forudsætninger for en effektiv og behagelig træning. Modstanden reguleres gennem de 24 modstandsniveauer og igennem hele din træning kan du holde øje med modstanden på motionscyklen. For at inspirere, motivere og gøre din træning mere effektiv kommer motionscyklen med 24 forskellige træningsprogrammer.  Denne motionscykel er testet som "Bedst i Test" af tyske test!  
  4 999 kr 3 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Prisvenlig siddende motionscykel til hjemmebrug. 24 træningsprogrammer giver motivation i din træning og hjælper dig med lettere at nå dine mål. 
  4 995 kr 3 799 kr
   
   
  INFO
 •  
  15 modeller i test 2015 og 2016: Bedste motionscykel – oktober 2015 og september 2016. Exum fra Finnlo har alt det, et godt ergometer behøver! Den bløde gel-saddel garanterer en bekvem siddeplads selv under langvarig træning. Styret og sadlen er justerbare. De højkvalitative præcisionskuglelejer sikrer jævn rotation og giver sammen med resten af cyklen muligheden for at nyde en behagelig, blød og langvarig træning.
  4 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  En funktionel cykel for opvarmning såvel som træning. Denne model har et tungt svinghjul med bremsebånd som giver en skøn cykelfølelse på alle belastningsniveauer. Få bevægelige udstikkende dele på cyklen gør cyklen ekstremt pålidelig og sikker. Nem service på denne model og let at vedligeholde.
  11 995 kr
   
   
  INFO
 

Motionscykel

En motionscykel er en god og enkel måde at holde dig i form på. Den kan også anvendes til at opbygge en bedre kondition, eller gå ned i vægt. Det eneste det kræver er en god omgang træning et par gange om ugen og så er du igang.

Træning på motionscykler er godt for kroppen, da der ikke er nogen stor belastning på knæene, som ved løb. Derfor passer det godt til mange mennesker i alle aldre, at træne med en god motionscykel.

 

 

Hvilken motionscykel passer til dig?

 

 • Den manuelle version - styres ved at dreje på et håndtag og dermed justerer du modstandsniveauet på cyklen. Denne model har ofte et færre antal niveauer og ligger på omkring 4-8 indstillinger. Denne cykeltype passer bedst til dig, som ønsker en billig og nem løsning til at komme i form.

 • Display styrede - Denne version passer til dig der har høje ambitioner med din træning. Indstillingerne styres via en display computer monteret på cykelstyret og har ofte mange flere indstillinger end de manuelle udgaver. Normal kan man indstille denne type til 8-14 forskellige indstillinger og kommer med flere forskellige træningsprogrammer, som hjælper med at motivere under træningen.

 

 

Hvad skal man mere bruge?

 

 • Når du skal igang med træning på en motionscykel er det vigtigt at du har et par gode sko at træne i. Derudover kan det være en fordel at anskaffe en underlagsmåtte, som hjælper med at sikre cyklen, så den ikke glider frem og tilbage. En underlagsmåtte kan også hjælpe med at reducere støjen, hvis du bor i en lydfølsom lejlighed.

Vælg din egen Motionscykel

Hos Sporttema er en af vores mest populære kategorier motionscykler. Dette skyldes blandt andet vores store udvalg af motionscykler, der sælges til rigtig gode priser. Hvis du er på udkig efter, at købe en motionscykel har Sporttema helt sikkert en motionscykel til dig. Uanset om du søger en billig motionscykel eller er villig til, at betale lidt ekstra for en af de bedste motionscykler på markedet, så har vi det her hos Sporttema.

Motionscykler er, og har i mange år været, en af de absolut mest populære former for træningsmaskiner. Mange af vores kunder fremhæver, at de er glade for den enkle og simple form for træning som motionscykling tilbyder. Det er ikke svært og kræver ingen forberedelse, at tage en tur på sin kondicykel. På trods af dette er motionscyklen et super effektiv redskab til effektiv og udbytterig træning.

En motionscykel er nem at finde frem og gemme væk

Rigtig mange af vores motionscykler her hos Sporttema er super fleksible og kommer med transporthjul. Det betyder, at maskinerne nemt kan flyttes rundt i huset, så du kan tilpasse din træning alt efter din daglige rytme og behov. Du kan med andre ord nemt flytte din motionscykel frem så du kan træne foran dit tv i stuen den ene dag, rykke motionscyklen ind i soveværelset den anden dag og flytte den væk så den står diskret når du har gæster.

Det store udvalg af motionscykler her hos Sporttema sikrer, at uanset hvad dit behov er så har vi den helt rigtige motionscykel der matcher lige netop dit behov. Mange af vores motionscykler har vundet “Bedst i Test” priser i mange forskellige typer af tests og disse “Bedst i Test” udmærkelser sikrer, at du får den bedste motionscykel.

Så er du på udkig efter, at købe en motionscykel er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har ofte tilbud på motionscykler, så du er garanteret at finde en god kondicykel til en super pris her hos os. Hvis du er i tvivl om specifikationerne eller hvilken model der sikrer, at du får den bedste motionscykel til dit behov, så tøv endelig ikke med, at kontakte os - vi vil meget gerne hjælpe dig.
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk