Sporttema bruger cookies for at sikre, at din oplevelse er så god som muligt. Klik på OK for at acceptere. Læs mere
Ok
Start | Massage stole & apparater | Mateo massagestol
Mateo massagestol Sort

Mateo massagestol Sort

Art. nr: 8818412-1
 
 
På lager (2)
1-3 leveringstid dage
 
 
27 999 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivelse

Massagestol inSPORTline Mateo er en professionel massagestol, der tillader intens massage i hjemmets komfort og i de øjeblikke, hvor du virkelig har brug for en massage. Massagestol inSPORTline Mateo udfører en helkropsmassage, eller specielle indstillinger, der kun masserer visse dele. For hver af indstillingerne  kan massagens hastighed og intensitet også justeres. Forskellige massagemetoder (Shiatsu-massage, tryk, knocking, og samtidig tryk og knocking) og forudindstillede programmer som (afslappende, helkropsmassage, blodcirkulation).
En del af massagestolen inSPORTline Mateo er også en opvarmet med infrarød stråling til termisk terapi, der udsender partikler, der forbedrer blodcirkulationen, hvilket effektivt frigiver spændinger i musklerne. Mulighed for at indstille temperaturen er op til 50 ° C.
Massagestol inSPORTline Mateo er lavet af syntetisk læder af høj kvalitet, der er meget luksuriøst, slidstærkt og nemt at vedligeholde. Massagestol systemet består af 98 massageairbags, 26 massageventiler og 8 magneter. Blandt ekstraudstyr til massagestolen inSPORTline Mateo er hovedtelefoner, indbygget MP3-afspiller og også kontrolpanel med farverigt VFD-display, der viser alle de oplysninger, du har brug for. Desuden kan kontrolpanelet betjenes direkte fra massagestolen under en massage. Massagestol inSPORTline Mateo er ideel til regenerering efter sport, hård dag på arbejdet eller til afslapning i fred, mens du lytter til din yndlingsmusik i hjemmets komfort. Nyttige funktioner, et stort antal massage-airbags og ventiler samt luksus design, rangerer massagestolen blandt de mest moderne.
                           
Teknisk beskrivelse:
Professionel massagestol
massage af hele kroppen / kroppen
Justerbar bredde på ryglænet
Justerbar fodstøtte i længden
Justerbar vinkel på ryglæn / fodstøtte
Opvarmet pude (op til 50 ° C)
98 massage airbags
26 massageventiler
8 magneter ved fodområdet - magnet terapi
Hjul til nem transport
Indbygget MP3-afspiller
Hovedtelefoner
Moderne design
Justerbar, farverig VFD-skærm
computerhukommelse
effekt: 220 W
vægt: 140 kg
mål ved samling: længde 139 x bredde 93 x højde 135 cm
massagestolens maksimale længde under træning: 210 cm
materiale: syntetisk læder af høj kvalitet
ryglænets hældningsvinkel: 54 °
 
Programmer og funktioner:
 
3D massage (massageruller bevæger sig op, ned, frem og tilbage)
5 slags massage (shiatsu massage, tryk, knocking, og samtidig tryk og knocking)
8 forudindstillede programmer (afslappende, beroligende, kropspleje, genopretning, blodcirkulation, aktiv twist, aktiv svingning og taljemassage)
Justering af massageintensitet (5 niveauer)
Massage hastighedsjustering (5 niveauer)
Mulighed for at indstille positioner / indstillinger til individuel massage
Luftmassage af hænder og siddeområde
Magnetisk terapi af fodområdet
Musikafspilning (MP3-format)
 
Effekter:
reduktion af generel træthed
promovering af blodcirkulationen
reduktion af muskeltræthed
spændte muskler frigøres
muskelsmerter
 
Underarm luftmassage
Hvert underarmsarmlæn indeholder i alt 26 luftpuder. Stimulering af Sanli og Neiguan-punkter. Massagen har afslappende og forfriskende effekter.
 
 Luftmassage af skuldre og arme
Takket være 4 luftpuder i skulderområdet i kombination med massagevalsernes smarte bevægelse får du muligheden for grundigt at strække din øvre halvdel af din krop og dermed slappe af stive skuldermuskler.
 Rygvarme
Opvarmningen fungerer på basis af langbølget infrarød stråling, og kulfiber bruges som kilde. Ryglænet opvarmes til 40 ° C - 50 ° C, hvilket er den optimale temperatur til opvarmning af muskler og lindring af smerter. 
 
 "Swing Hip" -funktion
Funktionen "Swing Hip" bruges til at aflaste trykket, der udøves på bækkenet, slappe af bagmusklerne og stimulere den korrekte kropsholdning, når du sidder. For at gøre dette skal du vippe sædedelen skiftevis til højre og venstre.
 
 Justerbar nakkestøtte
Nakkestøtten er anatomisk formet og justerbar inden for 10 cm, så den let tilpasser sig brugerens højde og giver den maksimale massageoplevelse.
 
 Strækker den midterste del af kroppen
Denne geniale funktion slapper af ryghvirvlerne under massagen og hjælper således med at reducere trykket på de intervertebrale skiver og nerver. På denne måde kan du effektivt reducere problemerne forbundet med smertefulde diske eller muskelstivhed.
 
 Justerbar lægstøtte
For at sikre den optimale position af kroppen i forhold til massagemekanismen kan lægstøtten justeres til brugerens højde (lægstøttens maksimale længde er 23 cm).
 
 Ben strækning
Ben strækning funktionen er hovedsageligt fokuseret på knæene. Fodstøttens bevægelse strækker dem, løsner brusk og slapper af de stive muskler omkring knæet. Dette giver dig mulighed for at holde dine led i korrekt tilstand.
 
 Thai GUA SHA fodmassage
Følelsen af en ægte, professionel håndmassage fremkaldes af den avancerede teknologi til massageruller omkring Yongquan-punktet på fødderne. Uanset om du vælger en massage med lav intensitet eller et hoved med høj styrke, bliver resultatet altid maksimal afslapning.
 
Luftmassage i underbenene
Forskellige formede luftpuder omgiver området omkring lægge, ankler og fødder. Massagen stimulerer Sanli, Taixi og Kunlun point. Virkningen af luftpuder slapper af kroppen og hjælper med at fremkalde fysisk og mental harmoni. 
 
Magnetisk massage
Med henblik på magnetisk massage er stolen udstyret med i alt 8 permanente magneter (300CC), som forsyner kroppen med den manglende energi ved at stimulere reflekspunkterne i lægområdet. 
 
 
 

Produktbedømmelse

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første til at bedømme dette produkt!
Se alle anmeldelser
Bedøm dette produkt.
Bedøm 1-5


Bedøm

Dokument