Sporttema bruger cookies for at sikre, at din oplevelse er så god som muligt. Klik på OK for at acceptere. Læs mere
Ok
Start | Løbebånd | AeroHike med skrivebord
-3 030 kr
AeroHike med skrivebord AeroHike med skrivebord AeroHike med skrivebord AeroHike med skrivebord AeroHike med skrivebord

AeroHike med skrivebord

Art. nr: 8819902
 
 
Udsolgt
 
 

Produktbeskrivelse

Unikt løbebånd med integreret skrivebord. Brug det som et almindelig løbebånd eller gå, mens du arbejder. Justerbar i så mange som 40 positioner, så du kan træne ryggen.
Bruger du meget tid ved computeren, men ikke ønsker at sidde ved et skrivebord hele tiden? Dette er løsningen for dig. Ud over muligheden for intense træningsprogrammer giver AeroHike dig også mulighed for at arbejde ved det integrerede skrivebord.
 
Placer din bærbare computer på dit skrivebord, så du kan forbedre din kondition, mens du arbejder, ser film eller surfer på nettet. Takket være de 40 stigningsniveauer kan du få en solid rygtræning.
 
Løbebåndet er designet med din sikkerhed i tankerne, selv under de mest udfordrende træningsprogrammer. Derfor har de stejleste positioner f.eks. En hastighedsgrænse. På den let læsbare skærm kan du vælge mellem 12 forudindstillede træningsprogrammer, 5 pulsbaserede træningsprogrammer med forskellige niveauer eller oprette 3 af dine egne programmer. Når træningen nærmer sig slutningen, skal du blot trykke på "Cool Down" -knappen for at slappe af, før du er færdig.
 
2 komfortabelt polstrede håndtag giver støtte og sikkerhed, hvis du har brug for dem under løbet. De lodrette håndtag har pulsmålere til hænderne og knapper til justering af hastighed og hældning. Du har også 4 transporthjul til nem flytning, når den ikke er i brug.
 

Produktbedømmelse

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første til at bedømme dette produkt!
Se alle anmeldelser
Bedøm dette produkt.
Bedøm 1-5


Bedøm