MENU
 

Varemærker

 
Abilica

Abilica er udviklet for at give optimalt tilpassede produkter, både når det gælder funktion, design og kvalitet.

 

Visionen med Abilica er at give brugeren et komplet træningskoncept. Det er derfor vi kalder det Træning Med Mening. For at kunne tilbyde bedst mulige vejledning og service, så distribueres Abilica serien udelukkende via autoriserede forhandlere.

 
Viking Sport

Viking Sport er vores eget varemærke, som tilbyder træningsudstyr til hjemmebrugere i høj kvalitet til de bedste priser.

 

Antallet af produkter vil øges efterhånden. 

 
Nordic
Nordic er Mylna Sports eget varemærke og har eksisteret siden 1999. Med Nordic kan vi tilbyde et komplet træningssortiment med god kvalitet til rimelige priser. 
 
Nordic Track

Første produkt fra Nordic Track var en skimaskine, som idag er verdens mest solgte træningsmaskine gennem tiden.

 

Derefter har virksomheden udvikledes til at indeholde andre træningsmaskiner. Indenfor de seneste år er Nordic Track også blevet kendte for deres super gode løbebånd. 

 

Nordic Track er en del af Icon Health & Fitness, verdens største leverandør af træningsudstyr med 51% af verdensmarkedet. 

 
Weider

Weider er synonym med styrketræning og bodybuilding siden 1939, da den 17-årige gamle Joe Weider revolutionerede fitness verdenen. 

 

Joe Weider betragtes som grundlæggeren af bodybuilding. Icon Health & Fitness, som nu står bag mærket Weider, har videreført principperne fra Joe Weider i sin udvikling, hvilket har skabt verdens mest komplette styrketræningsudstyr. 

 
Everlast

Everlast er et af de førende varemærker indenfor bokseudstyr og er synonym for boksning. Siden 1910 har flere end 125 boksere blevet verdensmestre under varemærket Everlast. 

 

Nogle af de mest kendte navne er George Foreman, Larry Holms, Evander Holyfield, "Sugar" Ray Robinson og Mike Tyson. 

 
Casall

Under varemærket Casall finder i produkter som egner sig godt til frivægtstræning, gruppetræning som er aerobic, yoga, pump, step, m.m. 

 

Casall er Skandinaviens største og ældre virksomhed på markedet og har i over 30 år leveret træningsudstyr til ovennævnte grupper af brugere i hele Skandinavien. Casall har produkter af højeste kvalitet til markedets bedste priser.  

 
Christopeit Sport

Christopeit Sport fra Tyskland tilbyder et bredt sortiment af træningsredskaber for hjemmebrugere. Træningsredskaberne er prisvenlige og af god kvalitet. 

 

At skabe tillid gennem præstationer og kvalitet er et af de vigtigste mål for Christopeit Sport.  

 
Body Solid

Bygget for livet, bygget med en Vision.

 

Produkterne af produceret af materiale i højeste kvalitet og holdbarhed. Når du ser på alle aspekter, vil valget være nemt. Deres produkter sætter en ny standard.

 

Body Solids filosofi er enkel: Giv køberne en exceptionel kvalitet, holdbarhed og funktion til en overkommelig pris. 

 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk