MENU
 
 
 

64 produkter

 
 •  
  Vægtlås til internationale vægtstængerTil 50mm stænger OBS pris er per styk 
  39 kr
   
   
  INFO
 •  
  40 kr
   
   
  INFO
 •  
  Prisvenlige Kettlebells i vinyl. Enhånds med godt greb!På undersiden af denne kettlebell er der små gummipuder så de står stabilt. Vægt fra 2-12 kg - vælg vægt. Pris er per styk.
  65 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksehandske af fra det kendte inSPORTline passer perfekt til nybegyndere.
  199 kr
   
   
  INFO
 •  
  Rohåndtag/pull håndtag med greb af gummi for bedre og mere behageligt greb. Velegnet til trækmaskiner (romaskiner) eller multigym. Bevægelige beslag Mål 19,5x17x13 cm Greb 35 mm diameter 
  199 kr
   
   
  INFO
 •  
  Fitnessbold fra en ny generation af professionelle træningsbolde. Fremstillet af PVC og kan klare en belastning på op til 600 kg. 
  229 kr
   
   
  INFO
 •  
  Lige triceps/biceps håndtag som passer til flere øvelser. Udstyret med roterende beslag.
  229 kr
   
   
  INFO
 •  
  Lige biceps/triceps håndtag som passer til flere øvelser. Håndtagene er udstyret med roterende beslag.
  249 kr
   
   
  INFO
 •  
  Holder til træningsmåtter. Skrues op i væggen. Fremstillet i træ med holdere af stål.  Måler 61x7x2 cm Passer blandt andet til inSPORTline træningsmåtte. Skruer medfølger ikke.
  249 kr
   
   
  INFO
 •  
  Moderne udgave af akupressur måtte med små plastik "pigge". Akupressur måtten kan hjælpe dig med, at slippe af med både fysiske og psykiske spændinger i kroppen. Kroppens vægt mod piggene øger blodcirkulationen og stimulerer nervesystemet.
  399 kr 249 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksehandske af meget høj kvalitet fra det kendte inSPORTline passer perfekt til nybegyndere eller lidt mere rutinerede boksere, Handskerne er fremstillet af syntetisk læder og er udstyret med velcro så du kan fastne dem rundt om dit håndled. Ventilationhul i håndfladen sænker temperaturen inden i handsken. 
  299 kr
   
   
  INFO
 •  
  Balance plade til træning af koordination og muskler. Træningen mindsker stress, spændinger i muskler og dårlig balance. 
  299 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vinklet parallel drejehåndtag af massivt stål med bevægelige beslag. Håndtagene er udstyret med skridsikkert gummigreb for, at du har et bedre greb om stangen. Grebbet kan varieres på mange forskellige øvelser så du kan aktivere både ryg, biceps, triceps etc.  Længde 90 cmBredde håndtag 16 cmDiameter 35 mm 
  329 kr
   
   
  INFO
 •  
  StepUp bænk der kan justeres i 2 forskellige højder - 10 og 15 cm. Træning på en stepper er en god og meget populær træningsform som sikrer en effektiv konditionstræning derhjemme. Mål 68x28 cmSkridsikker overfladeVægt 2,5 kg Max bæreevne 200 kg 
  349 kr
   
   
  INFO
 •  
  International curlstang fremstillet af kvalitetstål. Ergonomisk Z-formet greb for effektiv og behagelig træning.
  359 kr
   
   
  INFO
 •  
  International curlstang fremstillet i kvalitetsstål. Ergonomisk Z-formet greb giver en effektiv og behagelig træning. Grebbet er riflet for, at optimere dit greb op det. Passer til 500 mm vægte (internationale) 
  399 kr
   
   
  INFO
 •  
  Komfortabel gymmåtte beregnet til mange forskellige typer af træningsformer og øvelser på gulvet. Måtten er fremstillet af meget høj kvalitet og gør den derfor velegnet til den krævende sportsudøver. Materialet er resistent overfor sved, vand og ekstra slidstærk. Dette sørger for, at denne måtte vil holde i rigtig lang tid.  Fremstillet af 100% EPS polyester.Mål 180x60 cm.Tykkelse 16 mm 
  409 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesæk 65x26 cm. Vægt15 kg
  449 kr
   
   
  INFO
 •  
  Suspension Training er en helt unik træningsform. Træningen blev udtænkt hos The U.S.Navy SEALs. Udsendt på missioner, ofte under trange vilkår, opstod behovet for at kunne holde sig i skarp fysisk form, på meget lidt plads, og med ganske få og simple redskaber. Denne træningsform er idag testet og anerkendt som det mest alsidige og komplette  træningsform nogensinde. Det er en revolutionerende metode til at træne funktionelle bevægelser, udelukkende med din egen kropsvægt som modstand.
  799 kr 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Suspension Training er en helt unik træningsform. Træningen blev udtænkt hos The U.S.Navy SEALs. Udsendt på missioner, ofte under trange vilkår, opstod behovet for at kunne holde sig i skarp fysisk form, på meget lidt plads, og med ganske få og simple redskaber. Denne træningsform er idag testet og anerkendt som det mest alsidige og komplette  træningsform nogensinde. Det er en revolutionerende metode til at træne funktionelle bevægelser, udelukkende med din egen kropsvægt som modstand.
  799 kr 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  StepUp bænk med justerbar højde i 3 niveauer - 16, 21 og 26 cm højde. Træning på en stepper er en god og meget populær træningsform som sikrer en effektiv konditionstræning derhjemme. Mål 90x32 cmSkridsikker overfladeMax bæreevne 200 kg 
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stepmaskinen er perfekt for dig som søger en lille og effektiv træningsmaskine. Former og træner din numse, lår samt styrker din ryg og mave. Giver dig en god konditionstræning,´. Størrelsen gør at du let kan gemme den væk under sengen el. lign. Træn foran dit yndlingsprogram i TV. 
  629 kr 549 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vægtvesten fra inSPORTline er en prisvenlig vægtvest med justerbar vægt, skift fra alt mellem 0,5 kg til 10 kg. med 0,5 kg øgning. Vesten er fremstillet af specielt nylon for lang holdbarhed 
  599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Pakke med boksepude 15kg, kædeophæng og boksehandsker. Begge er fremstillet af slidstærkt syntetisk læder.  Pakken passer perfekt til børn og unge.  
  698 kr 599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Effektiv mavetræner. Træn 5-10 minutter om dagen for at styrke mavemusklerne. 5 ruller i ryggen giver en behagelig træning og rygmassage.  Justerbar i 3 forskellige modstandsniveauer.  
  649 kr
   
   
  INFO
 •  
  Det bedste træningsudstyr til dig der ønsker, at få en stærkere og mere markeret mave. Bænken kan justeres så du kan øge belastningen, hvis du ønsker, at træne hårdere og dermed ønsker en større fokus på, at øge din muskelmasse. Situpsbænk med en 105 cm lang og god polstret pude. Justerbar i højden i 5 niveauer. Kan let foldes sammen. Vægt 10 kg. Maxe bæreevne 100 kgMål LxBxH 133x33,5x57,5 cm 
  699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Chin up stang til, at montere på vægen giver mulighed for effektiv træning af ryg, mave og arme gennem chin-ups.  
  795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Chin up bar til, at montere på vægen giver mulighed for effektiv træning af ryg, mave og arme gennem chin-ups.  
  795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Denne "halve" bold er det perfekte redskab til balancetræning og aerobisk træning som giver en lang række forskellige muligheder for, at variere sin træning. Balancetræning hjælpermed, at udvikle og styrke din koordination og styrker muskulaturen til, at holde balancen hvilket ellers kan være utroligt svært, at få trænet. Ved at ændre lufttrykket i bolden kan sværhedsgraden af balancetræningen justeres. 
  899 kr
   
   
  INFO
 •  
  Pærebold / Speedball til væg Mål: LxBxG 76x60c50 cm 
  999 kr
   
   
  INFO
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk