MENU
 
 
 

8 produkter

 
 •  
  15 kg massivt jern håndvægtsæt
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksepakke med slagsekk 8 kg, kjetting og hansker. Begge er produsert i slitesterkt syntetisk lær. Dette settet passer utmerket for ungdommer eller barn.
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesæk 80 cm - 18 kg.
  549 kr
   
   
  INFO
 •  
  HAMMER Boxset PRO har alt hvad du har brug for for at starte boksing i dit eget hjem. Tasken er lavet af holdbar og vaskbar kvalitet nylon og er 60 cm lang.
  599 kr
   
   
  INFO
 •  
  80 cm lang og vægt 16 kg.
  699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Slidstærk boksesæk på 100 cm af kraftigt nylon. Dobbelt forstærkede sømme for bedre holdbarhed. Robust udformning. Leveres med fyld 
  795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Premium bokseudstyr til ambitiøs træning i hjemmet. Box-Set Chicago af HAMMER BOXNING muliggør professionelle træningssekvenser og har alt hvad du har brug for til realistisk boksetræning i dit eget hjem.
  999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Crosstrainer: 20 modeller i test 2016: Bedste Crosstrainer - august 2016Finnlo Loxon XTR er en stilren og lydsvag crosstrainer med høj ydeevne. Med sit unikke udseende, generøse maks. modstand og gode mobilitet er dette et godt valg til hjemmetræningen. Takket være en høj tilladt maks. vægt, lange håndtag og en god skridtlængde passer maskinen til de fleste brugere, uanset længde.  Loxon XTR har en elektromagnetisk modstand, hvilket normalt giver en meget lang levetid. Skridtlængden er god for prisklassen og giver en behagelig og effektiv træningsoplevelse. Kontrolpanelet er tydeligt og informativt med en god baggrundsbelysning. 
  8 495 kr 7 995 kr
   
   
  INFO
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk