Sporttema bruger cookies for at sikre, at din oplevelse er så god som muligt. Klik på OK for at acceptere. Læs mere
Ok
Start | Gåbånd | Løbebånd till skrivebord
Løbebånd till skrivebord Løbebånd till skrivebord

Løbebånd till skrivebord

Art. nr: TM-WPAD
 
 
På lager (2)
2-4 leveringstid dage
 
5 599 kr (6 999 kr)
Laveste pris 30 dage 5929 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivelse

Moderne og kompakt løbebånd, der kan bruges under skrivebordet eller foran dit tv, og når det ikke er i brug, kan det let foldes sammen og tager meget lidt plads. Hastighed 0,5 - 6 km / t. Styret med en fjernbetjening eller app i din smartphone.
Gymstick Walking er for alle, der ved, at de skal gøre noget for sig selv, de har bare ikke tid eller humør til det. Gymstick Walking er smal, lille og sammenfoldelig.

Hvor langt kan du gå med Gymstick Walking løbebånd i løbet af din arbejdsdag?
At sidde alene i lang tid er ikke godt for kroppen og gør muskler og led stive. Ændringer i arbejdsstillinger, pauser og pendling i løbet af dagen lindrer symptomerne på ensidige arbejdsstillinger. En innovativ og moderne løbebånd til kontorbrug, hvor du vil investere i dine medarbejderes fysiske aktivitet og velvære. Fantastisk moderne design kombineret med alsidige funktioner gør Gymstick Walking sikker og en stimulerende løbebånd til aktivt kontorarbejde. 

Gymstick WT udvikler muskler i underkroppen, stimulerer blodcirkulationen og stofskifte og energiforbrug. Walking kommer med en fjernbetjening, der gør det let at justere båndets funktion og hastighed. Derudover kan enheden styres af en mobiltelefon (Anroid / iOS).

Oplysninger i konsollen: tid, hastighed, afstand, kalorieforbrug og trin. Løbebåndet er kompakt og let, så det passer let ind i arbejdsstationen. Båndet foldes behageligt fra midten, hvilket gør det lettere at opbevare og overføre.

Fakta og egenskaber
• Maksimal brugervægt 100 kg.
• Produktstørrelse: 143,2 x 54,7 x 129 cm.
• Produktvægt 31 KG
• Fjernbetjening og mobil applikation
• Minimum ganghastighed 0,5 km / t og maks. 6 km / t
• Børnesikring
• Beskyttelse mod overophedning

KONSTRUKTION
Gymstick fokuserer på enkelhed, der er intet kompliceret instrumentpanel, intet håndtag. Hele enheden er hovedsageligt baseret på et kvalitetsdesign af løbebåndet i aluminiumsrammer. IML overfladebehandling bruges til at danne et frontpanel af metaloverflade. Et LED-display til grundlæggende information er også placeret på denne overflade.

Aluminiumslegeringen er ekstremt holdbar, men også utrolig let. Dette og evnen til at folde båndet i kompakte dimensioner med nogle få bevægelser gør det let at håndtere enheden. Små hjul indbygget i frontpanelet kan også bruges til at bevæge sig. Efter træning foldes remmen i to og er let at opbevare.


VERIFICERE
Hvordan styres et løbebånd uden et klassisk panel? Simpelthen ved hjælp af en velordnet fjernbetjening, som du nemt kan skjule i lommen. Du finder start / stop-knappen, øger / sænker hastigheden og skifter tilstand. Ved at linke løbebåndet til din telefon eller smart-tv kan du også se statistik og træningslogfiler.


To hastighedstilstande
Der er to træningstilstande, den første inkluderer manuel hastighedskontrol via fjernbetjeningen. Den mere avancerede tilstand er den patenterede Adaptive Speed ​​Control, der automatisk justerer hastigheden til dit tempo.


EMBALLAGEN INDEHOLDER
• Løbebånd
• Fjernbetjening
• Oplader og kabel
• Nøgle
 

Produktbedømmelse

  • Produktbild Løbebånd till skrivebord
    2020-03-20
    Först blev jag bekymrad för efter bara några gångers användning började det skrika om maskinen när den gått någon minut, tänkte returnera och reklamera men jag chansade och lät den ligga utsträckt istället för att vika ihop den och efter 2 dagar försvann skrikljudet. Handkontrollen är plastig och riktigt låg kvalitet. Gränssnittet är inte enkelt och tydligt. Appen är stökig och jag stör mig på att kinafabriken vill samla in min personliga information och ha rätten att sälja den. Promenadbanan fungerar ok rent mekaniskt, verkar välbyggd. Det följer med 20 ml av någon sorts silikonolja men det finns ingen information om hur mycket och hur ofta man behöver smörja. Jag antar att om det bandet går sönder så får man köpa en ny maskin! Eftersom 20 ml knappast räcker särskilt länge om man använder det vore det bra att veta vad det kan vara lämpligt att använda när den tagit slut. Eftersom enda sättet att konfigurera maskinen verkar vara via appen så kan det bli ett problem framöver med apptillgänglighet.
Se alle anmeldelser
Bedøm dette produkt.
Bedøm 1-5


Bedøm

Relaterede produkter

Underlagsmåtte 105x200 cm
589 kr

Underlagsmåtte 105x200 cm

Underlagsmåtte der beskytter gulvet og dæmper eventuelle lyde. Velegnet hvis du træner hjemme o...