MENU
 
SKLZ Reaction BeltSKLZ Reaction BeltSKLZ Reaction Belt
  • SKLZ Reaction Belt
  • SKLZ Reaction Belt
  • SKLZ Reaction Belt
 

SKLZ Reaction Belt

Artnr 110419
Rating:
 
Med dette bælter kan to personer træne samtidig i mange forskellige øvelser med fokus på hurtighed, fleksibilitet og reaktionsformer. SKLZ reaction belt forbedrer færdigheder som er vigtige i al træning. En bevægelig ring giver berøreløsesfrihed og modstand i alle retninger. Inkluderer to bælter, tre opsætningsseler (1,2 m, 2,1 m, og 3 m) samt en praktisk transport taske.  Læs mere
 
399 kr
 
Bestillingsvare
 
 
 
 
 
Produktinformaion Bedømmelser: Manual Garanti

Med dette bælter kan to personer træne samtidig i mange forskellige øvelser med fokus på hurtighed, fleksibilitet og reaktionsformer.

 

SKLZ reaction belt forbedrer færdigheder som er vigtige i al træning. En bevægelig ring giver berøreløsesfrihed og modstand i alle retninger. Inkluderer to bælter, tre opsætningsseler (1,2 m, 2,1 m, og 3 m) samt en praktisk transport taske. 

 
Relaterede produkter
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk