MENU
 
Reebok Core Board
  • Reebok Core Board

Reebok Core Board

Rating:
Reebok Core Board har en speciel designet ustabil platform , der kan bruges af både begyndere og erfarne brugere. Denne speciel designet ustabile platform hjælper med at forbedre styrke og core ved at vippe, dreje og korrigere imod kroppens naturlige bevægelser. Skridsikker overflade som giver en god træning i at forbedre balance og core styrke. 2 justerbare niveauer af stabilitet. Er velegnet til... Læs mere
 
2 199 kr
 
Bestillingsvare / Udsolgt
 
 
 
Produktinformaion Bedømmelser: Manual Garanti
Reebok Core Board har en speciel designet ustabil platform , der kan bruges af både begyndere og erfarne brugere. Denne speciel designet ustabile platform hjælper med at forbedre styrke og core ved at vippe, dreje og korrigere imod kroppens naturlige bevægelser. Skridsikker overflade som giver en god træning i at forbedre balance og core styrke. 2 justerbare niveauer af stabilitet. Er velegnet til holdtræning eller alene. Som tilbehør kan du benytte Reebok Resistance Tubes. På Reebok Core Board er der 8 placeringsmuligheder til tubes. . .
 
Relaterede produkter
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk