MENU
 
Reebok Core BoardReebok Core Board
  • Reebok Core Board
  • Reebok Core Board

Reebok Core Board

Rating:
Reebok Core Board er designet til at forbedre og styrke din stabilitet, mobilitet, balance, styrke og koordination. Den vipper, twister og arbejder målrettet med din krop og træner effektivt alle muskler. Især musklerne i core'n bliver udfordret pga. ustabiliteten i brættet, som gør at du må spænde op i musklerne. Du vil hurtigt mærke en forskel i alle sportsgrene og i din dagligdag. Reeboks core ... Læs mere
 
2 199 kr
 
Bestillingsvare / Udsolgt
 
 
 
Produktinformaion Bedømmelser: Manual Garanti
Reebok Core Board er designet til at forbedre og styrke din stabilitet, mobilitet, balance, styrke og koordination. Den vipper, twister og arbejder målrettet med din krop og træner effektivt alle muskler. Især musklerne i core'n bliver udfordret pga. ustabiliteten i brættet, som gør at du må spænde op i musklerne. Du vil hurtigt mærke en forskel i alle sportsgrene og i din dagligdag. Reeboks core board kan anvendes af nybegyndere såvel som topatleter.
 
Relaterede produkter
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk