MENU
 

Fitness & Yoga


I vores kategori for hjemmefitness og yogaudstyr finder du mange små- og mellemstore redskaber til manuel og effektiv træning. Med små redskaber kan man kommer langt i sin træning og samtidig holde omkostningerne nede.

Hos Sporttema.dk finder i alle produkter i kategorien Fitness & Yoga. Du kan vælge en underkategori i menuen til venstre og udforske vores udvalg i de enkelte kategorier. Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af fitness og yogaudstyr og sørger derfor hele tiden at opdatere vores udvalg, så det passer til dig.

 
 
37 produkter
 
 •  
  Vandflaske i plast, 0,7 L.
  59 kr 47 kr
   
   
  INFO
 •  
  Blød bold der er god, at klemme. Træner hænder, fingre og underarme. Perfekt til have på kontoret for at undgå mussearm. Meget god spændingsaflastning.
  89 kr
   
   
  INFO
 •  
  Abilica Sports Armband har 4 udgange til til headset, hvilket betyder at den passer godt til de fleste telefoner. En størrelse som passer alle, gode justeringsmuligheder for tilpasning.
  159 kr
   
   
  INFO
 •  
  Sjippetov med plastikbelagt wire og håndtag i skumgummi og kuglelejere. Styrker benmusklerne og giver god kondition. 
  165 kr
   
   
  INFO
 •  
  Sjippetov med plastikbelagt wire og håndtag i skumgummi med kuglelejere. Styrker benmusklerne og giver god kondition.
  179 kr
   
   
  INFO
 •  
  219 kr
   
   
  INFO
 •  
  Fitnessbold fra en ny generation af professionelle træningsbolde. Fremstillet af PVC og kan klare en belastning på op til 600 kg. 
  229 kr
   
   
  INFO
 •  
  Massagebar med håndtag for bedre greb og rette tryk. Rul på ben og lår for bedre rehabilitering af musklerne. Tryk så hårdt som kroppen tillader og mærk forskellen efter kort tids brug.  Tag håndtagene og du får en Mini FoamRoller som passer i tasken. Den kan tages emd overalt og anvendes overalt. Perfekt til at sætte under sædet, benet, underarmen eller bagsiden, når man skal løsne musklerne op. Rullen har en hård kerne og en kraftig struktur i EVA-materiale, som giver en dyb og effektiv massage.  StørrelseLængde 40 cm med håndtag x 6,8 diameter. Uden håndtag er den 16 cm lang.  
  229 kr
   
   
  INFO
 •  
  Holder til træningsmåtter. Skrues op i væggen. Fremstillet i træ med holdere af stål.  Måler 61x7x2 cm Passer blandt andet til inSPORTline træningsmåtte. Skruer medfølger ikke.
  249 kr
   
   
  INFO
 •  
  Foam roller / Yoga cylinder som anvendes primært til yoga, pilates og core træning, men også til at styrke hele kroppen. Perfekt hjælpemiddel til dyb massage af muskler og afslapning. 
  299 kr
   
   
  INFO
 •  
  Balance plade til træning af koordination og muskler. Træningen mindsker stress, spændinger i muskler og dårlig balance. 
  299 kr
   
   
  INFO
 •  
  Fitnessbolden har en diameter fra 55-65 cm. Rosa farve. Fitnessbolden giver mulighed for en lang række øvelser. Den er specielt god for rygtræning, stabiliseringsøvelser og balancetræning. Kan også anvendes som stol. Leveres med træningsprogram på DVD med dansk tale. Bolden er eksplosionssikker. Leveres med pumpe. Maks personvægt 165 kg.  
  329 kr
   
   
  INFO
 •  
  Balancepude i blød plast fyldt med luft. Perfekt til balanceøvelser og koordinationstræning.
  349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Træningsbold fra Reebok er det perfekte redskab til dine balance-, styrke- og koordinations-træning. Til såvel personlig som gruppe-træning. Brug den som lænestol foran fjernsyn, som computerstol når du arbejder og/eller som trænings-redskab. Ekstra vægt i bunden af gymnastik bolden (den gule del), som sikrer bedre stabilitet. Detaljer: 55 cm passer til personer med højden 155 – 171 cm. 65 cm passer til personer med højden 171 – 186 cm. 75 cm passer til personer med højden 186 – 198 cm. Max. brugervægt: 110 kg. Reebok Gymball 75 cm grey/yellow .
  359 kr
   
   
  INFO
 •  
  Med denne Progression Roller kan du udføre massage til dybe muskelfibre. Massage øger blodgennemstrømningen i musklerne. Dybe og gradvist profilerede overflader giver et variabelt tryk til effektivt, at sænke led- og muskelsmerter. Kernen af ​​røret giver god stabilitet og holdbarhed.Et kvalitetsprodukt fra Lifeline.
  389 kr
   
   
  INFO
 •  
  Komfortabel gymmåtte beregnet til mange forskellige typer af træningsformer og øvelser på gulvet. Måtten er fremstillet af meget høj kvalitet og gør den derfor velegnet til den krævende sportsudøver. Materialet er resistent overfor sved, vand og ekstra slidstærk. Dette sørger for, at denne måtte vil holde i rigtig lang tid.  Fremstillet af 100% EPS polyester.Mål 180x60 cm.Tykkelse 16 mm 
  409 kr
   
   
  INFO
 •  
  Reebok vægholder til træningsbolde med plads til en bold. Passer til alle størrelser. . Reebok Gymball Rack - vægmonteret. Item code:400-900200 Pcs. barcode:5701000258778 .
  419 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stor balance pude i blødt EVA-materiale, cirka 50x40 cm og 6 cm tyk. Anvendes til øvelser på to ben og som underlag til øvelser på knæ, skulder og lignende. 
  445 kr
   
   
  INFO
 •  
  FoamRoller med hård kerne i ABS materale med EVA overflade med 3 forskellige størrelser. Størrelse 38x14 cm. Grå i farven. 
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Puden har en svingform og en diameter på 45 cm, hvilket gør den perfekt til balanceøvelser, hvor man kan stå med begge benene på puden eller sidde/ligge på den.
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Effektiv mavetræner. Træn 5-10 minutter om dagen for at styrke mavemusklerne. 5 ruller i ryggen giver en behagelig træning og rygmassage.  Justerbar i 3 forskellige modstandsniveauer.  
  649 kr
   
   
  INFO
 •  
  Øg sværhedsgraden af dine push-ups eller planke og bliv endnu stærkere i overkroppen og i de centrale muskler med SKLZ Core Wheel!  De rullende hjul på hver side skaber en ustabil base for forskellige styrke øvelser og lader skuldrene, torso og hofter arbejde hårdere end nogensinde før.
  699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Det bedste hjælpemiddel til en mere stram og stærk mave. Reglerbar så du kan øge belastningen, til dig der ønsker en større muskelmasse. 
  895 kr 795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Bold med næsten ingen hoppeeffekt. Fremstillet særlig for tunge WallBall-øvelser.
  895 kr
   
   
  INFO
 •  
  Denne "halve" bold er det perfekte redskab til balancetræning og aerobisk træning som giver en lang række forskellige muligheder for, at variere sin træning. Balancetræning hjælpermed, at udvikle og styrke din koordination og styrker muskulaturen til, at holde balancen hvilket ellers kan være utroligt svært, at få trænet. Ved at ændre lufttrykket i bolden kan sværhedsgraden af balancetræningen justeres. 
  899 kr
   
   
  INFO
 •  
  Bold med næsten ingen hoppeeffekt. Fremstillet særlig for tunge WallBall-øvelser.
  1 295 kr
   
   
  INFO
 •  
  Bosu er en forkortning af “Both sides up” og kan bruges på begge sider helt afhængig af hvor svære udfordringer du ønsker og hvilke øvelser du vil udføre.
  1 295 kr
   
   
  INFO
 •  
  Justerbart sit-up bænk til hård og stærk mavetræning. Kraftige ruller til aflastning og fastgørelse af benene. Du kan øge sværhedsgraden ved at hæve eller sænke træningsbænken i 12 forskellige højder. 
  1 899 kr
   
   
  INFO
 •  
  Sjippetov af slidstærk bomuld med træhåndtag
  69 kr
   
   
  INFO
 •  
  Abilica Wheel giver meget effektiv træning af mave, ryg, arme og skuldre.
  169 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk