MENU
 
 
 

21 produkter

 
 •  
  Adapter til motionscykel Exum, hvor den originale adapter har 29V og 2A udgang. Tilsluttet 230V stikkontakt.
  549 kr
   
   
  INFO
 •  
  Pænt designet med cifre for ekstra inspiration og bedre træning. Diameter 1,2 meter. Med aftageligt håndtag, for at tilpasse din træning. Træning på denne giver god og sjov cardio. Løsningen med elastikker gør det mere støjsvagt end andre med klassiske fjedre.
  1 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Multifunktionsmaskine: træning af mave, ryg og arme7-vejs justerbart ryglæn. "Negative" øvelser er også muligeJusterbar benlås
  1 790 kr
   
   
  INFO
 •  
  Men's Health-testvinder med modstand op til 100 kg. Revolutionerende modstandsteknologi TNT: Ingen vægte, ingen støj, ingen store bevægelser til modstandsregulering.Sofistikeret kabelsystem med mange justerbare glidepositioner. Over 100 forskellige træningsmuligheder.
  7 890 kr 7 690 kr
   
   
  INFO
 •  
  Roning er en af de mest effektive og sunde sportsgrene, som har en effekt på op till 90% af den totale kropsmuskulatur. Roning med romaskinen Aquon Evolution er så tæt på original rosport, som du kan komme.
  7 890 kr
   
   
  INFO
 •  
  Kombineret luft- og magnetisk modstand i meget høj kvalitet konkurrerer efter vores mening med Concept 2-maskinerne. Ekstra lange aluminiumskinnerGlidende hjul til glatte og hurtige bevægelser. Professionel fodplade, afstand kun 9 cm! Avanceret træningscomputer med mange funktioner.
  10 900 kr 9 390 kr
   
   
  INFO
 •  
  Men’s Health prisvinderen - nu med forbedret modstand på 125 kg. Mulighed for konditionstræning og professionel styrketræning i fitnessstudie-kvalitet Allerede tusinder af entusiastiske brugere.
  10 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Kraftfuldt løbebånd med 6,5 HK motor og lang løbeflade på 152x43 cm. Hastighed 0,8-22 km / t.
  10 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Testvindende multigym med en række øvelser, i alt over 100 øvelser. Bænk er inkluderet i prisen.
  12 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Autark 2500 - Et træningshjørne i hjemmet med "Kraftturbo" for professionel fitness- og styrketræning derhjemme. Med benstrækker-/benbøjningsfunktion og forbedret benpresseOpgradering af FINNLO Autark 2200 med Benpresse
  15 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Eksklusiv massagestol med varme.Inkl. Nakke og fodmassage. 5 automatiske helkropsprogrammer. 6 Forskellige massage funktioner.
  15 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Eksklusiv massagestol med varme.Inkl. Nakke og fodmassage. 5 automatiske helkropsprogrammer. 6 Forskellige massage funktioner.
  15 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  For ambitiøs træning af højeste kvalitetDet fritstående hjemmegym “FT2” fra Finnlo Maximum kombinerer konventionel styrketræning med et komplekst kabeltræk-system for at opnå de bedste forhold for eksklusiv træning derhjemme, i helsecentre eller i idrætsforeninger. Den mangfoldighed af øvelser, man eller kun støder på i fitnessstudiet, kan du nu opleve derhjemme i din egen dagligstue; hurtige justeringer af forskellige 3D-træningsindstillinger tillader dig at stimulere alle kroppens muskler uden pause. Højeste kvalitet og detaljerede træningsmuligheder derhjemme, på hoteller og helsecentre eller i idrætsforeninger.
  39 900 kr 35 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Siddende motionscykel, der kan foldes sammen, når den ikke er i brug, og sparer 60% plads. Ergonomisk sæde og ryglæn. Så mange som 19 træningsprogrammer og pulsmåling via håndtag eller trådløs pulsbælte.
  3 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  15 modeller i test 2015 og 2016: Bedste motionscykel – oktober 2015 og september 2016. Exum fra Finnlo har alt det, et godt ergometer behøver! Den bløde gel-saddel garanterer en bekvem siddeplads selv under langvarig træning. Styret og sadlen er justerbare. De højkvalitative præcisionskuglelejer sikrer jævn rotation og giver sammen med resten af cyklen muligheden for at nyde en behagelig, blød og langvarig træning.
  4 790 kr 4 690 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ny og opdateret version af bestseller Exum motionscykel. Nogle af forbedringerne er tabletholdere, forbedret display og modtager til trådløs pulsbælte. En rigtig god cykel simpelthen.
  5 090 kr
   
   
  INFO
 •  
  Bedstsælger i topklasse! Med det bedste udstyr bliver konditionstræningen skånsom for dine led. 20 kg svinghjul. 16 cm fodplade, 12 træningsprogram og 4 puls programmer.    Crosstrainer LOXON fra FINNLO kombinerer funktion og komfort og er den bedste træningspartner for cardio træning hjemme.Computeren er maskinens hjerte og har en høj kvalitets  Blue Backlightskærm som giver en præcis og varierende træning.
  6 290 kr
   
   
  INFO
 •  
  En crosstrainer som kan foldes sammen for at spare plads når den ikke anvendes, perfekt for dig som ikke har så meget plads hjemme. Den sparer ca 60% plads. Justerbar trinlængde.
  7 890 kr
   
   
  INFO
 •  
  Technum IV er et løbebånd af høj kvalitet, der giver den effektive løbetræning, du har brug for derhjemme. Løbebåndet har en generøs løbeoverflade på 142x50 cm for sin klasse, hvilket er en vigtig faktor for at kunne køre afslappet.
  11 900 kr 8 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Life Runner LR22i løbebåndet har en høj kvalitet fra Hammer - en prisvinder med så mange som 18 træningsprogrammer. 10 tommer touchskærm, multimedie og apps. 0,8-22 km / t. God dæmpning - som at løbe i skoven!
  16 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Løbebånd i høj kvalitet og høj ydeevne. Stor løbeflade på 153x56 cm. Hældning op til 15% og op til 22 km / t.
  34 900 kr
   
   
  INFO
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Hverdage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din mailadresse for at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk