MENU
 
Titan Crosstrainer GO V600pdTitan Crosstrainer GO V600pdTitan Crosstrainer GO V600pdTitan Crosstrainer GO V600pd
  • Titan Crosstrainer GO V600pd
  • Titan Crosstrainer GO V600pd
  • Titan Crosstrainer GO V600pd
  • Titan Crosstrainer GO V600pd

Titan Crosstrainer GO V600pd

Rating:
Titan Crosstrainer Go V600 kan justere længden til de bevægelige arme, hvilket gør det muligt, at den kan blive brugt af alle - uanset om du er 160 cm eller 210 cm høj. Læs mere
 
5 999 kr
 
 
Bestillingsvare
 
 
Produktinformaion Bedømmelser: Manual Garanti
Titan Crosstrainer Go V600 kan justere længden til de bevægelige arme, hvilket gør det muligt, at den kan blive brugt af alle - uanset om du er 160 cm eller 210 cm høj. Titan V600 er stabil og har en længere skridtlængde, hvilket giver en større elliptisk bevægelse. Den er nemt at bruge og følger din krops naturlige bevægelsesmønstre. Den er velegnet til hjemmet. Få en god form og opbyg muskler samtidig med at du får en god cardio træning. Regelmæssig motion hjælper dig også med at holde vægten nede og energi oppe. Med justerbare modstandstrin og motionsprogram kan du gå gradvist frem, således at konditionen bliver bedre. Displayet viser tid, hastighed, distance, forbrændte kalorier og puls, som måles af sensorer håndtagene. Modstanden er vist i watt. Trinstørrelsen er 43,2 cm hvilket giver maksimal bevægelse. Hjulpet på vej af transporthjul kan du let flytte crosstraineren. Titan Crosstrainer Go V600 kommer med dock til tablets og smartphones, som gør det muligt at afspille mp3 og musik. Detaljer: Unik funktion: Justerbar højde for flere brugere Fod: 51 x 14 cm, skridtlængde 43,2 cm. Modstandstrin 1-24. Nem styring af magnetisk modstand D-formet rør for optimal stabilitet Disc kranksæt Flaskeholder Svinghjul 10 kg. 12 programmer, der kan tilpasses til individuel brug Quick-Start Baggrundsbelyst computer der viser, watt, tid, distance, hastighed, kalorier, puls, puls recovery, vægt, alder, køn. Mange mulige variationer. 4 brugere.
 
Relaterede produkter
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk