MENU
 

Avancerede & Pro Crosstrainere


For at gøre det enkelt for dig at vælge den rette crosstrainer, viser vi her de modeller, som passer den avancerede hjemmebruger, til virksomheden eller til træningscentret.

Klik på billedet på det produkt, du ønsker at se mere information om. Vi du se flere kategorier, har vi i venstre menuen også et udvalg af crosstrainere for mellem hjemmebrug og avancerede maskiner.

Når du har fundet den rette crosstrainer, klik på købsknappen og gå derefter til indkøbskurven. Vi hjælper gerne med at finde den rette crosstrainer til dig. Kontakt os gennem linket til kundeservice i linket i toppen af siden.

Vælg den rette crosstrainer til dig og dine behov!
 
 
5 produkter
 
 •  
  Casall Infinity 1.3X er eb crosstrainer inspireret af skandinavisk design og kvalitet. Maskinens display er kompatibelt med applikationen iConsole+.Ved at downloade programmer og tilslutte crosstraineren til din smartphone eller tablet vokser din oplevelse af produktet. Med Google Maps kan du vælge, at træne i den "virkelige verden". Maskinen simulerer således grafiske miljøer og regulerer modstanden efter tærren. Kontrollering og programmet styres i en tydelig visuel grafisk fremstilling via telefonen eller tabletten. Statistik kan gemmes og deles på Facebook eller Twitter. 
  7 495 kr 5 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Med en crosstrainer ET20i får du rigtig meget crosstrainer for pengene. Du kan tilslutte din tablet og køre med appen iConsole, så du er sikker på, at din motivation holdes i top med denne maskine. 48 cm skridtlængde180 kg max bæreevne32 modstandsniveaueriConsole højner motivationen6,5 cm bredde mellem pedalerne12 træningsprogrammerPulsstyret træning for, at optimere effekten af din træning 
  7 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Crosstrainer: 20 modeller i test 2016: Bedste Crosstrainer - august 2016Finnlo Loxon XTR er en stilren og lydsvag crosstrainer med høj ydeevne. Med sit unikke udseende, generøse maks. modstand og gode mobilitet er dette et godt valg til hjemmetræningen. Takket være en høj tilladt maks. vægt, lange håndtag og en god skridtlængde passer maskinen til de fleste brugere, uanset længde.  Loxon XTR har en elektromagnetisk modstand, hvilket normalt giver en meget lang levetid. Skridtlængden er god for prisklassen og giver en behagelig og effektiv træningsoplevelse. Kontrolpanelet er tydeligt og informativt med en god baggrundsbelysning. 
  8 495 kr 7 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Abilica Premium FC er en fysisk stor ellipsemaskine med hele 51 cm skridtlængde, som betyder solid kvalitet på hjemmetræningsniveau. Computer med indbygget Bluetooth for kommunikation med forskellige applikationer 
  12 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Kommerciel crosstrainer med tidløst design. Svinghjulet er fremme for, at give en god skridtlængde. Kompatibelt med apps og træningsprogrammer. Svinghjul vejer hele 14,5kg. 
  17 995 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk