MENU
 

Crosstrainer


Crosstrainere giver effektiv motion, der aktiverer hele kroppen. En crosstrainer får hele din krop at bevæge sig på en naturlig måde, der føles godt og belaster minimalt. Du får pulsen i vejret og får i det hele taget en god allround træningsoplevelse ud af at træne på crosstrainer. Desuden er en crosstrainer skånsom mod knæ, ankler og led, så den er også ideel til genoptræning.

Crosstrainer er et træningsredskab, som er blevet meget populært de seneste år. Med god grund, da det er ideel træning for de som vil træne effektivt, med mindst mulig belastning på knæ, ankler og led.
Vælg blandt vores mange populære modeller og bliv klar til en effektiv træning til at opbygge en god form, eller vedligeholde din kondition.
 
 
22 produkter
 
 •  
  Crosstræner med 24 modstandsniveauer og 21 træningsprogrammer.
  4 195 kr 3 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Crosstrainer CS 5 er bedst til prisen i sin klasse. En meget driftsikker maskine. Her får du meget for pengene.
  3 295 kr 2 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Billig crosstrainer med magnetisk modstand som kan justeres manuelt til 8 forskellige niveauer. Maskinen har en stille drift, optager lidt plads og når den ikke anvendes kan den nemt flyttes væk på sine transporthjul. Maskinen har display som viser de vigtigste værdier under din træning.
  2 195 kr
   
   
  INFO
 •  
  Elegant og prisvenlig crosstrainer med justerbar modstand der installeres manuelt. Kan kobles til smartphone, tablet og/eller iPhone og kan anvendes via Google Play og/eller appstore for at inspirere og variere din træning.
  2 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Crosstræner med 16 modstandsniveauer og 24 træningsprogrammer. Tablet holder.
  3 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Crosstraineren passer til dig der ønsker et solidt og fleksibelt træningsapparat med indbygget træningsprogrammer. Træningsprofilerne giver mulighed for en god og varierende træning og hjælper dig til, at nå dine mål. Maskinen er udstyret med et 12 kg svinghjul og 16 modstandsniveauer.
  4 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Casall Infinity 1.2X er en crosstrainer til hjemmebrugeren og passer udemærket til dig der ønsker træning. Det er en stabil og meget prisvenlig Crosstrainer.
  5 695 kr 4 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Træn på Reeboks Z9 crosstrainer og forbrænd kalorier, stram balderne op og få den veltrænede krop du længe har ønsket dig. Med Z9 crosstraineren kan du træne når du vil derhjemme og få en crosstrainer af god kvalitet, til ikke særlig mange penge. For at gøre din træning endnu nemmere og mere varierende, indeholder Z9 crosstraineren flere motiverende træningsprogrammer
  4 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Reebok crosstrainer GX50 har et ultralet tråd. En oplagt maskine til dig der ønsker en seriøs træning. 
  5 299 kr
   
   
  INFO
 •  
  Casall Infinity 1.3X er eb crosstrainer inspireret af skandinavisk design og kvalitet. Maskinens display er kompatibelt med applikationen iConsole+.Ved at downloade programmer og tilslutte crosstraineren til din smartphone eller tablet vokser din oplevelse af produktet. Med Google Maps kan du vælge, at træne i den "virkelige verden". Maskinen simulerer således grafiske miljøer og regulerer modstanden efter tærren. Kontrollering og programmet styres i en tydelig visuel grafisk fremstilling via telefonen eller tabletten. Statistik kan gemmes og deles på Facebook eller Twitter. 
  7 495 kr 5 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Titan Crosstrainer Go V600 kan justere længden til de bevægelige arme, hvilket gør det muligt, at den kan blive brugt af alle - uanset om du er 160 cm eller 210 cm høj.
  5 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Med en crosstrainer ET20i får du rigtig meget crosstrainer for pengene. Du kan tilslutte din tablet og køre med appen iConsole, så du er sikker på, at din motivation holdes i top med denne maskine. 48 cm skridtlængde180 kg max bæreevne32 modstandsniveaueriConsole højner motivationen6,5 cm bredde mellem pedalerne12 træningsprogrammerPulsstyret træning for, at optimere effekten af din træning 
  7 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Crosstrainer: 20 modeller i test 2016: Bedste Crosstrainer - august 2016Finnlo Loxon XTR er en stilren og lydsvag crosstrainer med høj ydeevne. Med sit unikke udseende, generøse maks. modstand og gode mobilitet er dette et godt valg til hjemmetræningen. Takket være en høj tilladt maks. vægt, lange håndtag og en god skridtlængde passer maskinen til de fleste brugere, uanset længde.  Loxon XTR har en elektromagnetisk modstand, hvilket normalt giver en meget lang levetid. Skridtlængden er god for prisklassen og giver en behagelig og effektiv træningsoplevelse. Kontrolpanelet er tydeligt og informativt med en god baggrundsbelysning. 
  8 495 kr 7 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Reebok crosstrainer Titanium TX 2.0 er med 20 programmer, 75 modstandsniveauer og brugerprofiler, som gør din træning sjov og varieret. Reebok Titanium TX2.0 har håndpuls sensorer og trådløs pulsmodtager (pulsbælte følger IKKE med), der giver dig mulighed for at øge effektiviteten i din træning.  Crosstraineren har en 5 LCD skærm, som viser TX2.0’s funktioner. TX2-0 er Apple kompatible OS og giver dig derfor mulighed for at anvende den App, der hedder: Run on Earth. Derudover har crosstraineren mulighed for MP3 input med 2 W højtalersystem, bluetooth og flaskeholder. 
  11 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Abilica Premium FC er en fysisk stor ellipsemaskine med hele 51 cm skridtlængde, som betyder solid kvalitet på hjemmetræningsniveau. Computer med indbygget Bluetooth for kommunikation med forskellige applikationer 
  12 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Kommerciel crosstrainer med tidløst design. Svinghjulet er fremme for, at give en god skridtlængde. Kompatibelt med apps og træningsprogrammer. Svinghjul vejer hele 14,5kg. 
  17 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Octane Q37 Elliptical Crosstrainer har 16 forskellige programmer og 30 modstandsniveauer. Arm Blaster og Glutekicker giver mulighed for seperat træning af over- og underkrop. X-mode tilbyder sjov interaktiv innterval træning. 
  19 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Octane Q35 Crosstrainer har de samme high-end kvaliteter, som de øvrige Octane produkter er kendt for. Q35 har naturlige og jævne bevægelser, som gør crosstraineren meget behagelig at bruge. Der er digital puls sensorer og fire programmer, så du kan løbe f.eks. 10 km, en halv-maraton, eller du kan forbrænde 350 eller 750 kalorier.  Valget er dit. Octane Q35 er skabt til at øge brugen af din overkrop, der øger kalorieforbrændingen. De glidende bevægelse er taget fra løb eller alm. gang for at give dig den maksimale komfort under din træning.
  21 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Octane Q37 Elliptical De Luxe Console Crosstrainer har 16 forskellige programmer og 30 modstandsniveauer. Arm Blaster og Glutekicker giver mulighed for seperat træning af over- og underkrop. . 
  24 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Crosstrainder med 14 Modstandsniveauer og10 Programmer.
  31 125 kr
   
   
  INFO
 •  
  XF40 har en meget slidstærk stålramme og er udrustet med patenteret foldbare pedalarme som gør, at du let kan spare plads når maskinen ikke anvendes. XF40 har en fuldstændig fantastisk bevægelse i pedalerne og skridtlængden er helt perfekt. Derfor er XF40 de fleste andre crosstrainer overlegen og du er garanteret, at den kan tilpasses lige præcis dig som bruger.
  34 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  SportsArt Elliptical E835 crosstrainer har 10 indbyggede programmer, en max. brugervægt på 180 kg samt hele 40 modstandsnivauer. I displayet kan du se blandt andet kalorier, puls, antal skridt, tid, indstille dit træningsniveau og ikke mindst er SportsArt Elliptical E835 ipod kompatibel og har usb port.
  34 995 kr
   
   
  INFO
 

Crosstrainer

Her hos Sporttema har vi et kæmpe udvalg af crosstrainere. Vi har alt fra billige crosstrainere der er velegnet til begyndere til mere avancerede crosstrainere der pifter din træning op med motiverende og ambitiøse træningsprogrammer. I dag kan du finde mange typer crosstrainere til meget forskellige priser og derfor er det vigtigt, at du som køber gør dig klart hvad din forventning til maskinen og din træning er.

Træning på en crossmaskine et utroligt let og der kræves intet avanceret udstyr. Du kan helt selv sætte dit eget niveau og uanset typen af maskine kan niveauerne indstilles, så du i løbet af et træningspas kan ændre hvor hård en træning du ønsker. Da en crosstrainer er en langsigtet investering er den selvfølgelig skabt til, at mens du over tid får bedre kondition, kan tilpasse maskinen din forbedrede form.

Hvis du har et ønske om, at får mere motion og træning i din hverdag, er en crosstrainer til hjemmet et meget populært og oplagt valg. Crosstrainere giver mulighed for, at du kan forbedre din kondition men uden det store pres på led og sener. Derfor er træning på crosstrainere anbefalet af mange fysiotereupeter, da du simpelthen ikke på samme måde belaster led og sener, som man fx vil gøre når man løber. Crosstraining tilbyder altså en skånsom men meget effektiv træning for dig.

Crosstrainere giver god træning af hele kroppen

Crosstrainere giver de bedste forudsætninger for effektiv motion, der aktiverer hele kroppen. En crosstrainer får hele din krop til, at bevæge sig på en naturlig måde der føles rart og belaster minimalt. Du får pulsen i vejret og får i det hele taget en god allround træningsoplevelse ud af, at træne på en crosstrainer. Desuden er en crosstrainer skånsom mod knæ, ankler og led, så denne type træningsmaskine er ideel til genoptræning.

Crosstraineren er et træningsredskab som har opnået stor popularitet de seneste år og det er med god grund, da det er ideel træning for dem som vil træne effektivt men ønsker, at belaste knæ, ankler og led mindst muligt.

Vi har flere "Bedst i Test" modeller på lager

Alt efter dit behov anbefaler vi her hos Sporttema, at du kigger efter vores “Bedst i Test” crosstrainere. Hvis du vælger en af disse er du sikret, at få den bedste crosstrainer. De er nemlig vurderet som de bedste i klassen hos forskellige eksterne testere og her hos Sporttema får du dem til en yderst fordelagtig pris. Typer af test spænder vidt og hos Sporttema har vi alt fra “Bedst til prisen” vinder til overordnet “Bedste crosstrainer”. Du er altså med andre ord sikker på, at du kan finde lige præcis dén crosstrainer som dækker dit behov her hos Sporttema.

Hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål til nogen er vores crosstrainere er du velkommen til at skrive os en mail, så vender vi tilbage med svar så hurtigt vi kan, så du kan få købt den helt rigtige crosstrainer.

Crosstrainer er en træningsform med lav slitage på kroppen, hvor man kan træne ben, ryg og bryst samtidig. Samtidig rører du både maven og siderne frem og tilbage. Denne effektive træningsform brænder flere kalorier end, hvis du træner de forskellige muskelgrupper hver for sig. At træne på en crosstrainer er den ideelle metode, hvis du ønsker at gå ned i vægt.

 

Træningen bygger på fleksibilitet og nogle ganges træning om ugen vil derudover opbygge din kondition.

 

 

At vælge Crosstrainer

 

Der findes crosstrainere, som man justerer manuelt og der findes dem som styres via et display.

 • Manuelle - her justerer man modstanden manuelt med et drejerat. Antallet af modstandsniveauer er begrænsede. Normalt har man omkring 8 styk at vælge imellem. Displayet har begrænset information og har ingen træningsprogrammer indbygget.
  Denne type passer til dem der søger et billig og økonomisk fornuftig crosstrainer og som ikke har høje mål med træningen.

 • Display styrede - Denne type styres elektronisk via den lille computer i displayet. Antallet af modstandsniveauer er ofte højere, typisk 12-16 forskellige indstillinger. Desto højere antal niveauer, desto mindre er forskellen mellem hver indstilling. Der findes ofte forskellige træningsprogrammer indbygget, som giver motivation i træningen. Har du høje mål med træningen, bør du vælge en af disse modeller.

Man bør også overveje følgende:
 

Vægt på svinghjuletSvinghjulet er det som man driver rundt mens man træner og som bremses af magneterne. En højere vægt på svinghjulet giver sædvanligvis en mere jævn gang under træningen.


Trinlængde- under træningen laver benene en eliptisk bevægelse. En længere bevægelse er oftest at foretrække, hvilket er meget vigtigt hvis man er en høj person.

 

 

Lav plads til din crosstrainer

Se størrelsen på den respektive crosstrainer du overvejer at købe, og beregn om du har plads til den. Du skal regne med cirka 0.5 meter rundt på hver side som skal være fri til bevægelse.

 

 

Modeller som har transporthjul gør det enklere at rulle frem når du skal træne, for eksempelvis foran fjernsynet. Efter træningen kan den nemt og enkelt rulles tilbage.

 

Der findes også crosstrainere, som man kan folde bagenden sammen på, så den ikke tager så meget plads, når den ikke anvendes. Det gør det nemmere at opbevare i en mindre bolig.

 

 

Hvad skal du mere bruge?

Da du kommer til at bevæge dine ankler meget, bør du overveje om du har et par gode træningssko, som giver den rette støtte. Du bør også have et fast underlag, så maskinen ikke glider frem og tilbage under træningen. Det har vi også her i webshoppen og kan findes under kategorien Underlagsmåtter. De formindsker også vibrationer, hvis du bor i en lydhør lejlighed.

 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk