MENU
 
 
 

6 produkter

 
 •  
  Motionscykel til dig der ønsker at vedligeholde konditionen, eller forbedre den, eller vil genoptrænes. 12 træningsprogrammer og 16 modstandsniveauer. Find den motionscykel der passer til dig og dine behov! 
  4 995 kr 4 595 kr
   
   
  INFO
 •  
  Den ultimative opvarmning eller eller rehabiliteringsredskab for høj intensitets træning. Placer produktet under de ømme muskler og rul over området for at stimulere trykpunkter, hvilket øger cirkulationen som bidrager til at modvirke mælkestyre. 
  399 kr
   
   
  INFO
 •  
  Træningscykel som passer udmærket for genoptræning eller ældre da åbningen mellem svinghjul og styrstolpe gør det let at stå på og af.
  3 999 kr 2 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Casall Infinity 1.2X er en crosstrainer til hjemmebrugeren og passer udemærket til dig der ønsker træning. Det er en stabil og meget prisvenlig Crosstrainer.
  5 695 kr 4 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stabil crosstrainer fra Casalls nye vita serie. En crosstrainer som er enkel at anvende og giver en stabil træning.
  4 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Casall Infinity 1.3X er eb crosstrainer inspireret af skandinavisk design og kvalitet. Maskinens display er kompatibelt med applikationen iConsole+.Ved at downloade programmer og tilslutte crosstraineren til din smartphone eller tablet vokser din oplevelse af produktet. Med Google Maps kan du vælge, at træne i den "virkelige verden". Maskinen simulerer således grafiske miljøer og regulerer modstanden efter tærren. Kontrollering og programmet styres i en tydelig visuel grafisk fremstilling via telefonen eller tabletten. Statistik kan gemmes og deles på Facebook eller Twitter. 
  7 495 kr 5 995 kr
   
   
  INFO
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk