MENU
 

Boksepude & Boksesæk


Køb din nye boksepude her hos Sporttema og få en sjov og effektiv trænning. Med en boksepude fra Sporttema kan du øge din kondition, få bedre præcision og blive mere adræt generelt. Se vores gode tilbud herunder.

Med en boksepude eller boksesæk fra Sporttema, kan du fortsætte din træning i hjemmet, i garagen eller i haven.

Køb en boksepude i dag og bliv klar til din boksetræning hurtigt.
 
 
13 produkter
 
 •  
  Boksesæk 65x26 cm. Vægt15 kg
  449 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksepakke med slagsekk 8 kg, kjetting og hansker. Begge er produsert i slitesterkt syntetisk lær. Dette settet passer utmerket for ungdommer eller barn.
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesæk 80 cm - 18 kg.
  549 kr
   
   
  INFO
 •  
  HAMMER Boxset PRO har alt hvad du har brug for for at starte boksing i dit eget hjem. Tasken er lavet af holdbar og vaskbar kvalitet nylon og er 60 cm lang.
  599 kr
   
   
  INFO
 •  
  80 cm lang og vægt 16 kg.
  699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Slidstærk boksesæk på 100 cm af kraftigt nylon. Dobbelt forstærkede sømme for bedre holdbarhed. Robust udformning. Leveres med fyld 
  795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesækken har en højde 100 cm, en diameter på 35 cm og vægt fra 22 kg.
  895 kr
   
   
  INFO
 •  
  Premium bokseudstyr til ambitiøs træning i hjemmet. Box-Set Chicago af HAMMER BOXNING muliggør professionelle træningssekvenser og har alt hvad du har brug for til realistisk boksetræning i dit eget hjem.
  999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Kvalitets boksepude i pvc materiale. Fyldt til 40kg, men kan fyldes op til 80kg. Bruges til boksning, kickboksning, thaiboksning, m.m. Mål: 120x33cm 
  1 149 kr
   
   
  INFO
 •  
  Kvalitets boksepude i pvc materiale. Fyldt til 40kg, men kan fyldes op til 80kg. Bruges til boksning, kickboksning, thaiboksning, m.m. Mål: 120x33cm 
  1 149 kr
   
   
  INFO
 •  
  Abilica boksesække er fyldt med bomuld og lavet i førsteklasses kunstlæder, hvilket gør den meget holdbar.
  1 195 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stativ til boksebold med speedball og suspension for boksesæk
  1 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Fighter stående sæk er et udemærket alternativ til hængende boksesække. Du behøver ikke, at hænge sækken op og du kan let flytte rundt på boksesækken. Derudover er det næsten umuligt, at vælte denne stående boksesæk.
  5 295 kr
   
   
  INFO
 

Find det rette udstyr til din boksetræning med en boksepude fra Sporttema.dk


Boksetræning er en sjov og udfordrende måde, at få gang i kroppen på. Når du bokser træner du hele kroppen og sætter hurtigt din forbrænding i vejret. Med boksetræning kan du selv variere tempo, hastighed og generelt hvor hårdt et træningspas du ønsker, men det er næsten umuligt ikke, at blive revet med når man først er igang.

Boksetræning er en kombination af slag-, styrke- og konditionstræning, som sikrer dig en træning med høj intensitet hele vejen igennem. Ydermere sikrer boksetræning med boksepude et godt og effektivt træningspas, men kun med din egen kropsvægt, hvorfor du ikke belaster sener, knogler og led unødigt.

Boksetræning fremhæves ofte som en af de sjoveste, men også hårdeste sportsgrene da man kommer lidt mere op på “dupperne”. Det siges, at når man boksetræner, at man pumper lidt mere adrenalin rundt end ved mere traditionelle træningsmetoder, og mange der boksetræner fortæller, at de føler sig helt “høje” efter et par slag på deres boksesæk. Det er langtfra alle der bokser i en boksering, og mange foretrækker faktisk, at bokse på en boksepude eller boksesæk. Nogle bruger boksning på boksepude som supplement og for, at øve sig til kamp i ringen, andre træner udelukkende kun med boksepude. Både boksepuder og boksesække er yderst fleksible træningsredskaber som du let kan flytte rundt på.

Derfor kan du let rykke din din boksetræning rundt i dit hjem og uanset om du ønsker, at træne i garagen, soveværelset eller i haven, har du mulighed for, at rykke din boksepude eller boksesæk hen hvor du ønsker, at dagens træningsrutine skal foregå.

Køb din nye boksesæk her hos Sporttema og kom igang med en sjov og effektiv træning. Med en boksepude fra Sporttema kan du forbedre din kondition, få en bedre præcision og generelt blive mere adræt og “let på tå”. Vi har både boksepuder og boksesække i alle prisklasser, og du finder med garanti lige netop dén boksesæk der dækker dit behov her hos os. Køb en boksepude i dag og kom igang med din boksetræning hurtigt. Hos Sporttema har vi altid gode priser, tjek selv vores gode tilbud herunder. Vi har både billige boksepuder der dækker de basale behov, men vi har også professionelle boksepuder.

Sporttema har også mange boksestativer, så hvis du ønsker, at din boksepude eller boksesæk skal hænges op i et stativ, så er det helt klart et kig værd!
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk