MENU
 

BoksehandskerHvorfor boksetræning?


Hvis du ønsker, at komme i form på en anderledes, men sjov, hård og motiverende måde, er boksning et rigtig godt bud på en træningsform du bør prøve af. Når du bokser bruger du hele din krop og får hurtigt din puls, og dermed din forbrænding, i vejret. Boksetræning er hård træning, men det er også skånsomt da du kun bruger din egen kropsvægt, så du belaster hverken sener, knogler eller led unødvendigt. Boksning er en kombination af slag-, styrke- og konditionstræning, som sikrer, at du holder din træning på høj intensitet hele vejen igennem.

Hvilke boksehandsker bør du vælge?


Boksehandsker er nødvendige for, at få det bedste ud af din boksetræning. Boksehandsker beskytter dine hænder, så du er klar til kampsport uden der er risiko for, at du skader dine hænder. Ikke nok med, at handskerne beskytter dine hænder, beskytter de også din modstanders hoved. Så uanset hvilken form for kampsport du ønsker, at træne (kamp eller på boksepude) er det en god idé, at investere i et par gode handsker til din boksetræning.

Man skelner som regel mellem to typer af boksehandsker, sandsækhandsker og almindelige boksehandsker. Sandsækhandsker bruges - som navnet antyder - som regel til boksning på boksepuder, hvorimod almindelige handsker bruges til kamp mod en træningsmakker (eller til kampe i en boksering). Når de to typer boksehandsker skal sammenlignes, er den væsentlige forskel, at almindelige boksehandsker er langt bedre polstret og noget blødere end sandsækhandsker. Dette er grundet, at sandsækhandsker er beregnet til slag på boksepude, hvorimod de mere traditionelle handsker er beregnet til, at ramme et menneske. Almindelige handsker kan egentlig godt bruges til begge typer af boksning, og det er således ofte det foretrukne valg med almindelige handsker, da disse kan bruges til begge formål, imodsætning til sandsækhandsker.

Altid stort udvalg af bokseudstyr hos Sporttema


Hos Sporttema ønsker vi, at være din foretrukne forhandler af sportsudstyr og vi har derfor et stort udvalgt af alt indenfor sportsudstyr. Vi har altid billige boksehandsker på lager, men vi har også tit tilbud på boksehandsker til fitness.

Hos os kan du finde både helt almindelige handsker til boksning, men også de førnævnte sandsækhandsker. Bokseudstyr er bestemt ikke det eneste vi fører indenfor kampsportsudstyr, vi har alt indenfor bokse tilbehør, og især vores udvalg indenfor boksetøj er stort. Se udvalget herunder og kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål, vi vil her hos Sporttema rigtig gerne være behjælpelige med, at vælge rigtigt så du kan blive klar til, at komme i gang med boksetræningen derhjemme med det samme!
 
 
7 produkter
 
 
Boksehandsker til din boksetræning
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Hverdage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din mailadresse for at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk