MENU
 

Boksebold


Boksebold for effektiv træning af kondition, koordinering og præcision. Køb en af vores gode boksebolde og træn i hjemmet, så du altid har mulighed for at forbedre dine bokseevner. Vi har høj kvalitet til de bedste priser.
 
 
1 produkter
 
 •  
  UFC Speed ​​Bag Wall Mount Set er perfekt til træningshastighed og koordination mellem øjne og hånd.
  1 790 kr
   
   
  På lager

  INFO
 

Hvad er en boksebold?En boksepude er, som navnet måske antyder, en slidstærk pude med fyld der er specielt udviklet til, at kunne tage slag og/eller spark fra boksetræning. Boksepude kan også gå under navnet boksesæk. Indenfor boksepuder, eller boksesække, er der en lang række varianter til forskellige typer af boksetræning.

Det vil med andre ord sige, at det ikke er uden betydning hvilken type boksetræning du træner for hvilken boksepude du bør investere i. Du bør altså overveje grundigt hvad dit behov er, før du køber en boksesæk.

Boksebolden

Boksebolden, eller speed bag, er en lille og smart boksebold, som er oplagt til styrkelse af præcision og hastigheden. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige boksepuder og boksebolde.

Hvorfor træne med en boksepude?


Boksetræning er en utrolig hård, men også super effektiv form for træning. Du aktiverer hele din krop og får virkelig pulsen op. Traditionelt er boksning ofte trænet med henblik på kamp, men sådan er det bestemt ikke mere.

Da boksetræning er så effektiv en træning, er det ganske normalt nu om stunder, at bruge boksetræning i form af boksning på en boksepude som ens primære træningsform, og dermed bruges boksning ofte som den primære kilde til kondition og styrketræning. Det er usædvanligt, at én træningsform ikke blot styrker ens kondition, men også bygger muskler og toner - alt dette gør du dog, når du boksetræner! Da der findes flere typer af boksepuder, vil vi kort opridse de tre mest populære typer indenfor boksepuder: heavy bag stand, speed bag og punching bag.

Heavy bag stand

En heavy bag stand boksesæk er egentlig blot en boksepude der hænger i et stativ. Denne type boksepude er super smart hvis du ønsker, at ændre hvor din boksepude står. Stativet gør det nemligt let, at rykke rundt på boksepudens ønskede placering. Derfor er en heavy bag stand det oplagte valg hvis du har et stort hus eller motionsrum hvor du, af forskellige årsager, gerne vil træne forskellige steder.

Speed bag

En speed bag er en lille boksepude der hænger fx. I loftet. Den er lille da det skal gå hurtigt og idéen med, at træne med en speed bag er da også, at få trænet præcision og hurtighed, fremfor styrke.

Punching bag

En punching bag er nok den mest klassiske boksesæk. Den hænges som regel op i loftet og er derfor oplagt hvis du har et bestemt sted i dit hjem som du gerne vil bruge som “bokseområde”. En punching bag er en stor boksesæk og er meget robust og modstandsdygtig. Den tager derfor både imod spark og slag, og er det oplagte valg hvis hensigten med din boksetræning er, at opbygge styrke.Køb bokseudstyr hos Sporttema.dk!Her hos Sporttema.dk er det vores mission, at være din foretrukne forhandler af bokseudstyr! Derfor har vi altid et stort udvalg af alt indenfor bokseudstyr og boksetøj til super gode priser!

Ikke nok med, at vi udbyder kvalitetsudstyr til super gode priser, så kan du altid regne med, at når du handler hos Sporttema får du altid får billig fragt, hurtig levering og god service! Køb din boksesæk i dag og få hurtigt leveret din nye boksepude til døren!
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Hverdage 08:30-15:00
 
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K

Vi har ingen butik eller lager på adressen.
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din mailadresse for at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk