MENU
 
 
 

22 produkter

 
 •  
  En lille gummibold som pga. sin specielle udformning laver uforudsigelige opspring og dermed giver overraskende hård og god træning af hele kroppen. Super velegnet til træning af reaktion og smidighed.
  109 kr
   
   
  INFO
 •  
  Kegler der er et super godt værktøj til hastighedstræning. Benyttes fx. til løbetræning og stafet. Keglerne har en super god holdbarhed og er synlige markeringer til træningssessionen.6 stk. kegler, som giver dig mange muligheder for at planlægge en god træning.Kegler kan stables.Materiale: PE.
  159 kr
   
   
  INFO
 •  
  adidas Glove Essential White Large.
  199 kr
   
   
  INFO
 •  
  adidas Glove Essential White Medium.
  199 kr
   
   
  INFO
 •  
  Findes i 3 størrelser:420-123211 Small420-123221 Medium420-123231 Large.
  199 kr
   
   
  INFO
 •  
  adidas Gloves Performance - XL Red.
  229 kr
   
   
  INFO
 •  
  Justerbar hæk, som kan indstilles fra 15 til 30 cm. Med de to højder kan du indstille både at træne hastighed og fokus. Udført af plastic som gør materialet stærk og fleksibelt. Sælges enkeltvis.Mål, usamlet: 44,8 x 30 x 6,5 cmMateriale: Polymer og gummi.Mål: 44,8 x 24 x 30,5 cm .
  239 kr
   
   
  INFO
 •  
  Lateral Speed training, er en elastik som monteres let på hver ankel. Med denne elastik er der mulighed for at skabe modstand når der bevæges. Giver træning i ben, men også core. .
  239 kr
   
   
  INFO
 •  
  Er du som løber nået til det punkt, hvor du søger redskaber til at få mere kraft i benene? Med en Adidas Parachute kan du få mere modstand, og få styrket kraft, hastighed, smidighed, reaktion og hurtighed.Faldskærmen monteres fast om livet, og når du løber, folder skærmen ud bag dig.Materiale: Nylon, polyester, POM, PP, jern og mesh taske.
  389 kr
   
   
  INFO
 •  
  Disc benyttes til opsætning af en træningsbane. Med 30 disc (15 røde og 15 blå) er det muligt at opsætte fx. bane til 2 hold eller lave en udfordrende bane hvor deltagere skal huske og bruge koordination. En praktisk holder til disc medfølger.Materiale: PE og jern.
  389 kr
   
   
  INFO
 •  
  Adidas Mat Impact Floor Guards er en rigtig god beskyttelses måtte til gulv, træningsmaskiner eller løse vægte. Detaljer: Pakke med 4 styk (60x60 cm) med clips som sikrer nem samling. Total størrelse: 120 x 120 cm.
  399 kr
   
   
  INFO
 •  
  Sekskantede ringe som kan bruges individuelt eller klikkes sammen som du ønsker øvelsen skal udføres. Benyttes til hastighed- og smidighedstræning.Robust og fleksibelt materiale, som tåler hårde tryk/fodafsæt.
  469 kr
   
   
  INFO
 •  
  Adidas Foam Roller bliver flittigt brugt af atleter for hurtigere at restituere. Foam Rollerens hårde indre kerne gør at du kan rulle på fx lår og massere muskelvæv meget dybere end ved traditionelle bløde rollers. Detaljer: adidas skumrulle. Mål: 33 X 14. Klassisk adidas design. adidas skumrulle.
  469 kr
   
   
  INFO
 •  
  3 meter lang nylon stige med 6 inddelinger. Bruges til hastighedstræning enten med løbesko eller fodboldsko.Sælges enkeltvis.Materiale: Polyester, PP, nylon, POM, gummi og TPR.
  669 kr
   
   
  INFO
 •  
  Modstandselastik som monteres i taljen, består af to resistancetubes og et bælte. Kan strækkes fra 2,4 meter til 7,3 meter.
  749 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vandtæt forhindring til løbetræning. Indeholder skum, som udfolder tilbage til facon, når der bliver trådt på den. Højde på 31 cm som gør det nemt for alle at springe over. Rammer løberen forhindringen, vælter den blot, og udøver kan løbe videre, uden at falde.Materiale: PU skum, polyester, polymer og jern.
  749 kr
   
   
  INFO
 •  
  Adidas Squat Rack for dig der vil have et solidt rack til vægttræning.Kan holde op til 200 kg på en 6" eller 7" bar.Rack har 4" tykke kvalitetsstålrør.På rack har du mulighed for at opbevare olympiske 50 mm vægtskiver på 2 dertil indrettede stænger.Holdere til bar er kvalitetsmæssigt til kommercielt brug. 
  3 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vægttræning helt uden brug af vægte! Benyt dig af fordelen ved at træne med din kropsvægt, og få styrket dine øvre og nedre torsomuskler.
  3 899 kr
   
   
  INFO
 •  
  Kraftig og robust træningsbænk fra Adidas med 2,5" tyk sæde med skum af god kvalitet. Træningsbænken har gribere til vægtstang og er egnet til kommercielt brug. Udover det har træningsbænken store robuste rør, samt stænger til opbevaring af vægtskiver.   Justerbart ryglæn. Sort pulverlakering. Maks brugervægt: 135kg
  4 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Home gym fra Adidas i holdbar konstruktion og 100kg vægte. Du kan træne både over- og underkroppen effektivt derhjemme med dette home gym. Du kan træne hele ryggen, armmuskler, skuldrer og benen. Lat bar og stir up handle medfølger.
  8 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Adidas Multigym er en multimaskine til at træne alle kroppens muskler. 
  9 699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Adidas Weighted Vest - ShortVest med små vægte som kan tages på/af. Hver vægt vejer 0,45 kg. 5 kg totalt. Vesten er justerbar med velcro bælte som strammes i taljen. One size - passer alle.
  999 kr
   
   
  INFO
 
 
 
KONTAKT OS
 
Åbningstider
Ugedage 08:30-15:00
 
Tel 89 88 69 34
info@sporttema.dk
 
Adresse
Sporttema
Skindergade 15
1159 København K
 
FØLG OS
 
Nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse at modtage nyheder og tilbud fra os.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vores mission er at tilbyde vores kunder træningsredskaber af højeste kvalitet til de bedste priser online. Vores mål er at være det oplagte valg, når du som kunde søger fitnessudstyr til din træning. Hos os køber du ikke bare et træningsredskab, men du køber et bedre helbred og en mere veltrænet krop. 

 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.dk